Συνάντηση με Παναθηναϊκό παρελθόν: Ιτούδης και Μπατίστ ξανά μαζί!

Συνάντηση με Παναθηναϊκό παρελθόν: Ιτούδης και Μπατίστ ξανά μαζί!

Το... πράσινο παρελθόν ξανασυνδέθηκε στο Τορόντο, με τον Δημήτρη Ιτούδη να συναντά τον Μάικ Μπατίστ και να ανεβάζει μάλιστα σχετική φωτογραφία τους στα social media.

Δημήτρης Ιτούδης και Μάικ Μπατίστ έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με την ιστορικότερη περίοδο του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ο πρώτος ως βοηθός προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο δεύτερος ως ένας από τους καλύτερους «ψηλούς» που έχουν περάσει ποτέ από το ΟΑΚΑ, κατάφεραν κατά την διάρκεια της συνύπαρξής τους να κατακτήσουν 3 Ευρωλίγκες, 9 πρωταθλήματα Ελλάδος και 7 κύπελλα.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Έλληνας κόουτς και πρόεδρος της ένωσης προπονητών της Euroleague, βρέθηκε στο Τορόντο και παρακολούθησε από κοντά προπονήσεις των Ράπτορς, κατόπιν πρόσκλησης του προπονητή της ομάδας, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Στην ομάδα του Καναδά ωστόσο, χρέη βοηθού προπονητή εκτελεί... όλως τυχαίως και ο Μάικ Μπατίστ με τον οποίον ο Ιτούδης δεν παρέλειψε να συναντηθεί και να βγάλει φωτογραφία, γράφοντας συγκεκριμένα στη περιγραφή:

«Χαίρομαι πάντα όταν σε βλέπω! Ένας πραγματικός φίλος και συμπαίκτης, που μου φέρνει ξανά στη μυαλό τις υπέροχες μνήμες από τις μέρες μας στον Παναθηναϊκό -9 χρόνια, 3 Ευρωλίγκες και αμέτρητα πρωταθλήματα μαζί!»

Ο Μάικ Μπατίστ έχει ακολουθήσει για τα καλά τα βήματα του Ιτούδη, αφού εδώ και 10 χρόνια ασχολείται με το μπάσκετ κυρίως από το πόστο του βοηθού προπονητή.

Ξεκινώντας από την θυγατρική ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς στην G-League, Τσαρτζ, συνέχισε να υπηρετεί ως βοηθός προπονητή σε Μάτζικ, Χόρνετς, Ουίζαρντς, Ρόκετς και πλέον στους Ράπτορς. Στο ενδιάμεσο και την σεζόν 2016/2017, εκτέλεσε χρέη βοηθού στον τομέα της ανάπτυξης παικτών στους Μπρόυκλιν Νετς.