«Συναγερμός» με Ντόντσιτς στους Μάβερικς

Λούκα Ντόντσιτς

«Συναγερμός» με Ντόντσιτς στους Μάβερικς

Χρήστος Τσάλτας 09:57 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 14.08.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον αντίχειρα και στο ημίχρονο του αγώνα των Ντάλας Μάβερικς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς έκανε εξετάσεις, ενώ τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση του χεριού του.

Για τους Ντάλας Μάβερικς δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, που ήταν αρνητικό, αλλά και η κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς, που δημιουργεί πονοκέφαλο στον Τζέισον Κιντ και τους συνεργάτες του.

Ο σούπερ σταρ των Μαβς τραυματίστηκε στον αντίχειρα κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Crypto.com Arena και μάλιστα στο ημίχρονο έκανε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και αν είχε βλάβη στο χέρι.

Με το πέρας του αγώνα μάλιστα τόνισε πως ο αντίχειρας δεν έχει σπάσει, ωστόσο θα προχωρήσει σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, κάτι που φέρνει τους Μάβερικς σε κατάσταση συναγερμού, όσον αφορά τον πιο σημαντικό παίκτη του ρόστερ τους.

«Δεν νομίζω ότι έχει σπάσει. Οι εξετάζεις αρχικά έδειξαν ότι ήταν σπασμένο. Θα δούμε την Κυριακή στο Ντάλας με περισσότερες εξετάσεις ποια είναι η κατάσταση του αντίχειρα», υπογράμμισε ο Ντόντσιτς με το πέρας του αγώνα στο Λος Άντζελες που βρήκε τους Μάβερικς να γνωρίζουν την ήττα με 107-88, η οποία ήταν η έκτη τους στη σεζόν.