Συναγερμός στο Ευρωπαϊκό U18: Η Εθνική και άλλες ομάδες με συμπτώματα δηλητηρίασης

Συναγερμός στο Ευρωπαϊκό U18: Η Εθνική και άλλες ομάδες με συμπτώματα δηλητηρίασης

Sportal newsroom 20:37 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

Τα απρόοπτα δεν σταματούν στο Ευρωπαϊκό U18 της Σερβίας, καθώς αρκετές ομάδες της διοργάνωσης, ανάμεσα στις οποίες και η Εθνική, εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης.

Λίγο πριν από την πρώτη «μάχη» των νοκ άουτ, τα προβλήματα και τα απρόοπτα συνεχίζονται στο Ευρωπαϊκό U18 της Σερβίας. Μόνο που αυτή τη φορά τα προβλήματα αυτά βρίσκονται έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Αυτή τη φορά, όπως ανακοίνωσε η FIBA, παίκτες και μέλη των αποστολών των ομάδων, ανάμεσα στις οποίες η Ελλάδα, η Λιθουανία, η Σλοβενία, η Ισπανία, έχουν εμφανίσει συμπτώματα δηλητηρίασης, σε μια εξέλιξη που έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των διοργανωτών.

Η FIBA αλλά και οι αρμόδιες αρχές αναζητούν τα αίτια της εξέλιξης αυτής, που αλλάζει τις ισορροπίες στη διοργάνωση και δημιουργεί νέους πονοκεφάλους. Όλα αυτά μία μέρα πριν από τις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των 16 του τουρνουά.

Παράλληλα, η παγκόσμια ομοσπονδία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, σε συνεργασία με την σερβική ομοσπονδία, και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα, ώστε να ολοκληρωθεί το τουρνουά όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται.

Tags: