Συνεχίζει στην Βενεζουέλα πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και της Λάρισας

Συνεχίζει στην Βενεζουέλα πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και της Λάρισας

Sportal newsroom 10:30 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 14.08.2024

Από το Ρέθυμνο και την Λάρισα στη... Βενεζουέλα. Το «ταξίδι» του Στεφάν Μούντι στον κόσμο συνεχίζεται, με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του με το καλημέρα.

Το όνομα του Στεφάν Μούντι μόνο άγνωστο δεν είναι στο ελληνικό κοινό. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Ελλάδα, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Ρεθύμνου (2017-18) και της Λάρισας (2021-22), εντυπωσιάζοντας με την παρουσία του πάνω στο παρκέ.

Ιδίως την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής πορείας των Θεσσαλών, που έφτασαν μέχρι την τέταρτη θέση της κατάταξης, γράφοντας ιστορία. Υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού ο Μούντι έκανε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, φτάνοντας τη σειρά των ημιτελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό στα 5 παιχνίδια.

Πλέον ο Αμερικανός άσος την φετινή σεζόν βρέθηκε στη Γαλλία, για λογαριασμό της Ροάν, όμως το φινάλε αυτής τον βρίσκει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στη Λατινική Αμερική. Η Βενεζουέλα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρας του, με τον Μούντι να δείχνει δραστήριος και ορεξάτος με το... καλημέρα.

Στα 4 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, ο Αμερικανός άσος, που κοιτάζει τον κόσμο από τα 178 εκατοστά, μετράει 8,2 πόντους, ωστόσο το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά του στην πάσα, αλλά και η ενέργεια στην άμυνα, στοιχεία τα οποία τον έχουν κάνει ήδη να θεωρείται ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας του.

Πάρτε μια γεύση από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία των πλέι οφ:

Tags: