Συζητάει με τη Μακάμπι για επέκταση συμβολαίου ο Μπάλντουιν
i

Euroleague

Συζητάει με τη Μακάμπι για επέκταση συμβολαίου ο Μπάλντουιν

Νίκος Καλαμπάκας 23:29 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 20.08.2024

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει στη Μακάμπι και ότι έχουν ξεκινήσει οι επαφές για το νέο του συμβόλαιο.

Ο Γουέιντ Μπάντγουιν περνάει καλά στη Μακάμπι και το λέει. Ο Αμερικάνος γκαρντ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις ώστε να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του, κάτι που έκανε η ομάδα του και με τον Λορέντζο Μπράουν.

Μιλώντας στο ΟΝΕ, ο παίκτης της ομάδας του λαού δεν έκρυψε ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αφού φέτος τα πάει εξαιρετικά με τη φανέλα της.

Έχοντας μέσο όρο 16,6 πόντους, 16,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα, με 15,8 PIR, ο Μπάλντγουιν αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές ήδη αναζητούν τρόπους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους πέρα από την τρέχουσα σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του:

«Υπάρχει η επιχείρηση του συλλόγου μπάσκετ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και υπάρχει η επιχείρηση του Γουέιντ Μπάλντουιν», είπε ο παίκτης στον δημοσιογράφο Moses Barda από το ONE. «Έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για τη συνέχεια της καριέρας μου εδώ και θα συνεχίσουμε αυτές τις συνομιλίες. Ελπίζουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Ο Μπάλντουιν αποκάλυψε ότι η απόκτηση του πρωτότοκου παιδιού του τον άλλαξε εντελώς ως άνθρωπο και συμφώνησε απόλυτα με την ιδέα του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος είπε περίφημα ότι είναι το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο.

«Έκλαψα από ευτυχία για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Είχα επιλεχθεί στα ντραφτς και είχα κάποιες επιτυχίες στην καριέρα μου όμως ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα από ευτυχία. Έμοιαζε με την περιγραφή του παραδείσου. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που βλέπω τα δύο μου παιδιά να μεγαλώνουν, νομίζω ότι έχει αλλάξει αυτό και βοήθησε πολύ την υπομονή μου».