Τα εκατό χρόνια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι λίγα για την Μαράια: «Μαζί για 100 + 100 ακόμα»
i

© photo by Arturo Holmes / Getty Images / Ideal Images

Τα εκατό χρόνια με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι λίγα για την Μαράια: «Μαζί για 100 + 100 ακόμα»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:29 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Αφού πρώτα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε σε κοινή θέα μία ερώτηση στην σύντροφό του Μαράια Ριντλεσπρίνγκερ («Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρονια μαζί;) πήρε την απάντησή του και είναι ικανοποιημένος από αυτήν.

Ακόμα δεν έχουν συμπληρώσει μία δεκαετία σχέσης (πλησιάζουν όμως), αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη μέρα των 31ων γενεθλίων της συντρόφου του και μάνα των τριών παιδιών του, Μαράια Ριντλεσπρίνγκερ, με ανάρτησή του στο Instagram την ρώτησε αν θέλει να κλείσει μαζί του έναν αιώνα κοινής πορείας. 

Της Μαράια της φάνηκαν λίγα τα εκατό χρόνια και λίγο αργότερα σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του 28χρονου σούπερ σταρ του ΝΒΑ πως «έχεις κολλήσει μαζί μου για 100 συν άλλα 100 χρόνια». Οπότε ο στόχος της είναι διπλάσιας από αυτόν του Greek Freak. 

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά της, η Μαράια έκανε εκείνη ένα δώρο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, καθώς έφερε στον κόσμο την πρώτη κόρη της φαμίλιας, την Εύα Μπρουκ, και πλέον συμπληρώθηκε πεντάδα, καθώς στο... ρόστερ υπάρχει o Λίαμ (3 ετών) και ο Μάβερικ (2 ετών). 

Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε στις ΗΠΑ το 2014, δηλαδή κατά τη διάρκεια της rookie σεζόν του στο ΝΒΑ. Δεν έχουν βάλει... στέφανα, αλλά είναι αρραβωνιασμένοι και αχώριστοι!