Τα... έσπασε με Ντρέικ ο Τρε Γιανγκ στην Ατλάντα (vid)

Ο Τρε Γιανγκ στον Ντρέικ

Τα... έσπασε με Ντρέικ ο Τρε Γιανγκ στην Ατλάντα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:45 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Λίγο πριν από την έναρξη του training camp των Ατλάντα Χοκς ο Τρε Γιανγκ φρόντισε να γεμίσει τις μπαταρίες του δίνοντας το παρόν στη συναυλία του Drake στην State Farm Arena.

Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Ατλάντα Χοκς και ένας από τους καλύτερους γκαρντ της γενιάς του στο ΝΒΑ. Οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό του είναι πάρα πολλές, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά, όμως σε καμία περίπτωση η συνθήκη αυτή δεν τον αγχώνει. Ίσα ίσα του δίνει το κίνητρο να γίνεται καλύτερος.

Ο Τρε Γιανγκ ετοιμάζεται για μια σεζόν υψηλού επιπέδου, έχοντας σαν στόχο να οδηγήσει και πάλι τους Ατλάντα Χοκς στην ελίτ του ΝΒΑ, έχοντας στο πλευρό του τον Ντεζούντε Μάρεϊ για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Για λίγο όμως, ο Ice Trae άφησε τις μπάλες μπάσκετ, τα παρκέ και τις προπονήσεις και έδειξε την καλλιτεχνική φλέβα του. Διότι βρέθηκε στη συναυλία του Drake, στην State Farm Arena, της Ατλάντα, για να κάνει support στον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Όπως ήταν φυσικό η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο των Ατλάντα Χοκς, οι οππίοι αποθέωσαν τον χαρισματικό πλέι μέικερ για ακόμα μια φορά, με τον Γιανγκ να νιώθει την Ατλάντα... σπίτι του και να μην το κρύβει στιγμή.

Ο Γιανγκ βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2018, όταν και επιλέχθηκε στην πρώτη 5άδα της διαδικασίας. Οι Χοκς «έχτισαν» την ομάδα τους γύρω του, με τον εκρητικό πλέι μέικερ να μετράει 25,5 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 9,3 ασίστ κατά μέσο όρο στην καριέρα του, ενώ την περασμενη σεζόν, σε 73 παιχνίδια κατέγραψε 26,2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 10,2 ασίστ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο.