Τα highlights από τη νίκη της Γερμανίας επί της Λετονίας

Γερμανία - Λετονία

i

FIBA

Τα highlights από τη νίκη της Γερμανίας επί της Λετονίας

Sportal newsroom 14:33 - 06.09.2023

Η Γερμανία επιβλήθηκε της Λετονίας με σκορ 81-79 και πήρε το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Δείτε στο βίντεο τα highlights της αναμέτρησης.

Σε έναν αγώνα - θρίλερ, η Γερμανία επιβλήθηκε με 81-79 της Λετονίας κι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τις ΗΠΑ. 

Τα «πάντσερ» έμειναν πίσω στο σκορ με δέκα πόντους στην πρώτη περίοδο, όμως βρήκε την ψυχική δύναμη να αντιδράσει και τελικά κατάφερε να αποκλείσει τους Λετονούς που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. 

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Φραντς Βάγκνερ που σημείωσε 16 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 5/8 σουτ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.