Τα highlights της δεύτερης νίκης των Μαϊάμι Χιτ επί των Μιλγουόκι Μπακς (vid)

Τζίμι Μπάτλερ, Κέβιν Λοβ

i

© photo by Miami Herald / Getty Images / Ideal Images

Τα highlights της δεύτερης νίκης των Μαϊάμι Χιτ επί των Μιλγουόκι Μπακς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:04 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 14.08.2024

Καμία αντίσταση δεν πρόβαλαν οι Μιλγουόκι Μπακς, που χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκαν με 121-99 από τους Μαϊάμι Χιτ και πλέον βρίσκονται πίσω με 2-1 στη σειρά του πρώτου γύρου της ανατολικής περιφέρειας - Δείτε τις στιγμές που ο Τζίμι Μπάτλερ και η παρέα του «εξόντωσαν» τα Ελάφια...

Ήταν το πρώτο ματς στο Μαϊάμι και το τρίτο στο σύνολο της πρώτης σειράς των Μπακς στα φετινά play offs. Η συνθήκη που επικρατεί δεν είναι η αναμενόμενη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και της -μακράν της δεύτερης- καλύτερης ομάδας της κανονικής περιόδου. 

Ο Greek Freak είναι τραυματίας, δεν αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Χιτ που πλέον προηγούνται με 2-1 και έχουν μπροστά τους ένα ακόμα ματς στην έδρα τους. 

Προς το παρόν, απήλαυσαν τη νίκη τους με 121-99, που κατακτήθηκε με μέγα πρωταγωνιστή τον Τζίμι Μπάτλερ. Είχε 30 πόντους σε 28 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι κυρίως γιατί οι Φλόγες είχαν τον έλεγχο από νωρίς, ενώ χτύπησε στα οπίσθια από μία πτώση του και προστατεύθηκε από τον προπονητή του. Ήταν σε θέση να επιστρέψει, αλλά δεν το έκανε. 

Ο Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει από τον πάγκο - Δείτε τις στιγμές της προσφοράς του ως κόουτς, ως ψυχολόγος και ως οπαδός (vids)
NBA

06:33 - 23.04.2023

Ο Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει από τον πάγκο - Δείτε τις στιγμές της προσφοράς του ως κόουτς, ως ψυχολόγος και ως οπαδός (vids)

Έμεινε εκτός για δεύτερο παιχνίδι εξαιτίας του τραυματισμού του στη μέση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθόταν στον πάγκο σαν σε αναμμένα κάρβουνα. Προσπάθησε να συμμετέχει στο παιχνίδι με πολλούς ρόλους. Με όλους εκτός του αγωνιζόμενου!

Οι Χιτ πάντως, που αγωνίζονται χωρίς τον τραυματία Τάιλερ Χίροου, έναν παίκτη που τους προσφέρει 20+ πόντους μέσω όρο, βρήκαν λύσεις με τον Ντάνκαν Ρόμπινσον, ενώ και ο 37χρονος Κάιλ Λόουρι σκόραρε με συχνότητα και τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους. Πέντε λιγότερους απ' ότι ο Ρόμπινσον. 

Για τους Μπακς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρις Μίντλετον με 23, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε την προσπάθειά του, αλλά μόνο στην πρώτη περίοδο. Μετά ξέμεινε από επιλογές... 

Η κατάσταση πλέον είναι... οριακή για το Μιλγουόκι και αν δεν δει άμεσα τον Αντετοκούνμπο να επιστρέφει τότε θα έχουν σοβαρό πρόβλημα και η απειλή του (πολύ) πρόωρου αποκλεισμού που ήδη έχει εμφανιστεί, ίσως γιγαντωθεί. 

Στο τρίτο παιχνίδι η απουσία του σούπερ σταρ τους ήταν εκκωφαντική και το Μαϊάμι έκανε τις ορθές επιλογές για να την αναδείξει.