Τρελάθηκαν και οι Ισπανοί με την υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού στον Ερνάνγκομεθ: «Όχι, δεν έχετε παραισθήσεις»

Χουάντσο Ερνάνγκομεθ

i

©Intime

Τρελάθηκαν και οι Ισπανοί με την υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού στον Ερνάνγκομεθ: «Όχι, δεν έχετε παραισθήσεις»

Ηλίας Λαλιώτης 12:06 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 02.08.2023

Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ πήρε μια γεύση από... Παναθηναϊκή τρέλα, αφού κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αποθεώθηκε από τους φίλους της νέας του ομάδας και η υποδοχή του έγινε θέμα στα site της χώρας του!

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού, στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Χουάντσο Ερνάνγκομεθ

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ πάτησε Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης 1/8, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να του δίνουν μια πρώτη γεύση για τα όσα θα ζήσει φέτος με τη νέα του ομάδα. 

Ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή στο αεροδρόμιο, ενώ έδειξε να έχει εγκλιματιστεί απόλυτα στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του. Ο ίδιος ήρθε φορώντας ένα τριφύλλι για σκουλαρίκι, ενώ ήταν ντυμένος στα πράσινα. 

Η υποδοχή του από τους Έλληνες δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τα ΜΜΕ της Ισπανίας

Όλα τα μεγάλα site της χώρας αφιέρωσαν λίγες γραμμές για τα όσα συνέβησαν στη χώρα μας από τη στιγμή που πάτησε ο πρώην NBAer το πόδι του εδώ. 

Οι τίτλοι των Ισπανών για την άφιξη του Χουάντσο

Mundo Deportivo: Ο Χουάντσο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

MARCA: Ο Χουάντσο είναι ήδη είδωλο στην Ελλάδα

«H Ελλάδα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για το μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός μια ομάδα - θρησκεία στη μεσογειακή χώρα. Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ έχει ήδη καταφέρει να το ζήσει με σάρκα και οστά, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόνο για λίγες ώρες στα ελληνικά εδάφη. Ο παίκτης εγκατέλειψε για λίγο την εθνική Ισπανίας στη Μαδρίτη για να υπογράψει με τον νέο του σύλλογο και η Αθήνα τον υποδέχτηκε με ξέφρενα τραγούδια και ζητωκραυγές», αναφέρει η μεγάλη εφημερίδα της Μαδρίτης.

AS: Δείτε την άφιξη του Ερνάνγκομεθ στην Ελλάδα - Όχι, δεν έχετε παραισθήσεις

«Πρώτος στην προπόνηση, εξαιρετικό footwork και πνεύμα νικητή»: Αυτά φέρνει στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
EUROLEAGUE

23:53 - 29.07.2023

«Πρώτος στην προπόνηση, εξαιρετικό footwork και πνεύμα νικητή»: Αυτά φέρνει στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έρχεται να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και το Sportal περνάει από... κόσκινο την αγωνιστική του εικόνα στο ΝΒΑ, με τη βοήθεια του ασίσταντ κόουτς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Κρις Χάινς, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στους «λύκους».

«Ο Ισπανός έγινε δεκτός από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με συνθήματα και πολλή χαρά. Η αντίδραση του είναι χρυσός», αναφέρει η AS.