Τα μάτια στον στόχο: Η Team USA μετράει αντίστροφα για τον ημιτελικό με την Γερμανία (vids)

Χαλιμπάρτον - Ριβς

Τα μάτια στον στόχο: Η Team USA μετράει αντίστροφα για τον ημιτελικό με την Γερμανία (vids)

Χρήστος Τσάλτας 09:55 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.08.2024

Η Team USA έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει του μεγάλου ημιτελικού κόντρα στην Γερμανία, με τους παίκτες του Στιβ Κερ να είναι κάτι παραπάνω από έτοιμοι για τη «μάχη» της τετράδας. Το Sportal ήταν στην προπόνηση των Αμερικανών.

Αποστολή στη Μανίλα

Η νίκη, αλλά κυρίως η εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία ήταν ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. «Μην τα βάζετε μαζί μας». H Team USA «κατασπάραξε» την Σκουάντρα Ατζούρα, δεν της άφησε κανένα περιθώριο και έφτασε στη νίκη με εμφατικό τρόπο, δείχνοντας πως τώρα που το τουρνουά μπαίνει στην τελική ευθεία του και κρίνονται τα πάντα, παρουσιάζει και πάλι το καλό της αγωνιστικό προφίλ.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει όμως τώρα, καθώς στο δρόμο της θα βρεθεί η μοναδική αήττητη ομάδα στο τουρνουά, η Γερμανία. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ πήρε πρόκριση στην τετράδα με τρόπο... θρίλερ, ωστόσο αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος της, να κλείσει θέση για τα ημιτελικά.

Η πρόκριση ήρθε και πλέον η «μάχη» ανάμεσα σε Αμερική και Γερμανία είναι προ των πυλών. Για το λόγο αυτό ο Στιβ Κερ και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν σε εντατικό ρυθμό στο Kerry Sports Center, γήπεδο που βγρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα των Αμερικανών.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον έμπειρο προπονητή που πλέον στο μυαλο του βρίσκεται μόνο ένα πράγμα: πώς θα αναχαιτίσει τη δράση των Ντένις Σρούντερ και Φραντς Βάγκνερ, που είναι οι δύο πιο σημαντικοί πυλώνες στο παιχνίδι της ομάδας του Χέρμπερτ.

Το Sportal βρέθηκε στην προπόνηση των Αμερικανών και σας παρουσιάζει εικόνες από την δράση, με τους Άντονι Έντουαρντς και Όστιν Ριβς να έχουν την τιμητική τους.

Σάσα Βεζένκοφ: «Είμαι ενθουσιασμένος με το NBA, οι Κινγκς έδειξαν πόσο με θέλουν με το ταξίδι τους στην Ελλάδα»
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:15 - 01.09.2023

Σάσα Βεζένκοφ: «Είμαι ενθουσιασμένος με το NBA, οι Κινγκς έδειξαν πόσο με θέλουν με το ταξίδι τους στην Ελλάδα»

Ο Σάσα Βενζέκοφ δήλωσε ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο NBA ενώ τόνισε πως το ταξίδι που έκαναν οι Σακραμέντο Κινγκς στην Ελλάδα πέρσι μόνο και μόνο για να τον δουν έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφαση που πήρε να μετακομίσει στην Αμερική.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: