Τα πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ

Τα πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 19:56 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 13.08.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε στο ΣΕΦ την τελευταία του προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε πλάνα από την προπόνηση μέσα από την κάμερα του Sportal.

Στο ΣΕΦ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14/3, 19:45) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι φιλοξενούμενες ομάδες, ως είθισται, προπονούνται στην έδρα του αντιπάλου τους στη διοργάνωση αφού ταξιδεύουν μία μέρα στην κάθε χώρα.

Ωστόσο, πριν τα «αιώνια» ντέρμπι αυτό δεν συνέβαινε αφού οι έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR είναι πολύ κοντά. Ο Εργκίν, ωστόσο, θέλησε να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα που του δίνει η EuroLeague και να πάρουν οι παίκτες του μια «γεύση» από το ΣΕΦ, μια μέρα πριν από τη μεγάλη μάχη.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR έγινε στο ΣΕΦ με απόφαση του Εργκίν Αταμάν, κάτι που έχει να συμβεί πάνω από 20 χρόνια. Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν τον Φεβρουάριο του 2002.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανάλυση του ντέρμπι με φόντο την μάχη της 4άδας στη Euroleague

Αταμάν: «Ευπρόσδεκτος ο Ολυμπιακός να προπονηθεί στο ΟΑΚΑ»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Ο Τούρκος προπονητής σημείωσε ότι η ομάδα του Πειραιά θα μπορούσε να προπονηθεί στο ΟΑΚΑ εφόσον του επιθυμούσε.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι κάνουμε μια προπόνηση στο γήπεδο, όπου παίζουμε. Δεν με ενδιαφέρει ότι το είναι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι φυσιολογικό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε έτσι. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα, στα πλέι οφ ελπίζω να είναι έτσι η κατάσταση. Είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδό μας για προπόνηση. Για σας μπορεί να είναι περίεργο, αλλά όχι για εμάς. Μου αρέσει να κάνω προπονήσεις στα εκτός έδρας, όπως με τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, έτσι και με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων, στην Ευρωλίγκα, στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα. Η μπασκετική μάχη στο παρκέ είναι φυσιολογική και οι δύο ομάδες είναι επαγγελματικοί σύλλογοι. Ο Μπαρτζώκας αν δε θέλει να κάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ είναι δική του απόφαση. Εγώ θέλω να το κάνω έτσι, όπως το έκανα και με τη Φενέρ στην Τουρκία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν.