Τα ροζ παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο αφιερωμένα στην κόρη του (pic)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

Facebook / Giannis Antetokounmpo

Τα ροζ παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο αφιερωμένα στην κόρη του (pic)

Sportal newsroom 10:31 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στην κόρη του, κάτι που έδειξε με μια πολύ απλή, αλλά τόσο όμορφη κίνηση.

Πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν παίζει μόνο για την υστεροφημία του, αλλά για κάτι μεγαλύτερο. Όντας πλεον οικογενειάρχης και έχοντας τα δικά του παιδιά, θέλει να τους δείχνει το παράδειγμα, αλλά και να τους δίνει κίνητρο με τη στάση του.

Ο Greek Freak ετοιμάζεται για την ενδέκατη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ και λίγο πριν από την έναρξή της φρόντισε να δείξει πόσο ξετρελαμένος είναι με τον ερχομό της κόρης του, Εύας Μπρουκ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του/ printscreen

Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Ουισκόνσιν φόρεσε ροζ παπούτσια, με το όνομα της κόρης του να αναγράφεται σε αυτά. Ή Ευα Μπρουκ είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας Αντετοκούνμπο, καθώς ο Γιάννης είναι πατέρας δύο ακόμα αγοριών.

Στο μήνυμά του μάλιστα, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς ήταν.. ξεκάθαρος. «Το ροζ αρχίζει να μου αρέσει πολύ», ανεφερε και όπως όλα δέιχνουν αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα τον φούμε με ροζ παπούτσια κατά τη διάρκεια της σεζόν.