Τα συλλυπητήρια της ΕΟΚ για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη

Αλέξανδρος Βαρυτμιάδης

Τα συλλυπητήρια της ΕΟΚ για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη

Sportal newsroom 10:38 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 14.08.2024

Σε ηλικία 29 ετών ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, με την ΕΟΚ να στέλνει τα δικά της συλλυπητήρια.

Ακόμα μια απώλεια θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ. Αυτή τη φορά ο Αλέξαδνρος Βαρυτιμιάδης, ένας Έλληνας μπασκετμπολίστας που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ και Τρίκαλα, «έφυγε» από τη ζωή, δίνοντας... μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Παρ' ότι πριν από λίγα χρόνια, το 2018, ο Βαρυτιμιάδης κατάφερε να «νικήσει» τον καρκίνο και να σταθεί ξανά δυνατός, εν τέλει η κατάστασή του επιδεινόθηκε ξανά έπειτα από λίγο καιρό και στις 8 Μαϊου άφησε την τελευταία του πνοή, σε μια είδηση πυο προκάλεσε σοκ και στεναχώρια.

Η ΕΟΚ δεν έμεινε άπραγη μπροστά σε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη και με ανακοίνωσή της έστειλε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Βαρυτιμιάδη, επισημαίνοντας πως τα λόγια είναι φτωχά και δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο τους αυτές τις ώρες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Ενας νέος άνθρωπος, μέλος της οικογένειας του αθλητισμού και του μπάσκετ, έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Το άκουσμα του τραγικού μαντάτου για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη, μόνο αίσθημα βαθιάς θλίψης προκαλεί. Ο Αλέξανδρος είχε παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα στη Basket League και είχε αντιμετωπίσει με κουράγιο μια ασθένεια που εν τέλει αποδείχθηκε ανίκητη.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς ανθρώπους του εκλιπόντος. Τα πολλά λόγια είναι φτωχά και δε μπορούν να απαλύνουν τον πόνο αυτές τις ώρες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Tags: