Με δυο σκυλιά και το παιδί του ο Ντόρσεϊ έφθασε στην Ελλάδα, ετοιμος για δράση με τον Ολυμπιακό
i

© intime

Με δυο σκυλιά και το παιδί του ο Ντόρσεϊ έφθασε στην Ελλάδα, ετοιμος για δράση με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 08:24 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 22.08.2024

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με μία μικρή καθυστέρηση προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8) και εκτός από τα μπαγκάζια του, έφερε μαζί του στην Αθήνα τον γιο του και τα δύο τους κατοικίδια! Ξεκινά άμεσα την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό.

Οι αφίξεις των Κίναν Έβανς και Μόουζες Ράιτ είχαν προηγηθεί μερικές ώρες και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν αυτός που ακολούθησε.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8), αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να φθάσει λίγο νωρίτερα: Το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ντόρσεϊ έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του στην Κωνσταντινούπολη, αλλά τελικά μερικές ώρες αργότερα έφθασε στον τελικό του προορισμό και τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει την προετοιμασία του με τον Ολυμπιακού. Αφού πρώτα βέβαια... βολευτεί στο νέο του σπίτι, στο οποίο δεν θα μένει μόνος! Μαζί του από την Αμερική ταξίδεψε και ο γιος του, αλλά και τα δύο σκυλιά του.

Η «επίσημη πρώτη» των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για τις 26 Αυγούστου, αλλά ήδη στο ΣΕΦ κάνουν επισκέψεις όσοι παίκτες βρίσκονται στον Πειραιά, για ατομικές προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί και να υπενθυμιστεί, πως η φετινή θα είναι η δεύτερη θητεία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2021-22 κατακτώντας τότε και το πρωτάθλημα Ελλάδας και το Κύπελλο. Ακολούθως επέστρεψε στο NBA για τους Ντάλας Μάβερικς, αλλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Φενέρμπαχτσε, καταγράφοντας στη στατιστική του στην Euroleague 8,7 πόντους με 45,4% στα σουτ τριών πόντων.