Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ενθουσιασμένος: «I'm back baby!» (vid)
i

© intime

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ενθουσιασμένος: «I'm back baby!» (vid)

Sportal newsroom 09:35 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 22.08.2024

Με το που προσγειώθηκε στην Αθήνα για την δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, έστειλε μονομιάς ένα μήνυμα στους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Δεν πρόλαβε να πατήσει τα χώματα της χώρας καταγωγής της μητέρας του, Σαμία Κωνσταντινίδου και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν έτοιμος να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού.

Από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου προσγειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8) παρέα με τον γιο και τα δυο του σκυλιά, ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ κοίταξε την κάμερα ασκαρδαμυκτί και απευθύνθηκε στους φίλους των «ερυθρολεύκων» που σύντομα θα τους συναντήσει στο ΣΕΦ.

«Τι κάνετε φανς; Επέστρεψα! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ», είπε για αρχή και πρόσθεσε πως «είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για δουλειά με τους συμπαίκτες μου. Θα είναι μία μεγάλη χρονιά! Τα λέμε σύντομα...».

Λακωνικός, λιτός και απέριττος ήταν ο Ντόρσεϊ, που ξεκινά τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, μιας και η πρώτη ήταν αυτή τη σεζόν 2021-22, τότε η ομάδα μαζί του κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο εντός των συνόρων και φέτος οι στόχοι θα είναι ανάλογη και η σεζόν πολύ ανταγωνιστική και στην Stoiximan Basket League και στην Euroleague.

Πέρσι ο Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ευρώπη, έπειτα από μία... κουτσουρεμένη σεζόν μεταξύ NBA και G-League (Ντάλας Μάβερικς) και αγωνίστηκε στην Φενέρμπαχτσε, καταγράφοντας στη στατιστική του στην Euroleague 8,7 πόντους με 45,4% στα σουτ τριών πόντων.