Ολοκληρώνεται η συμφωνία του Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό - Ήρθε στην Αθήνα ο Ελληνοαμερικάνος

Ολοκληρώνεται η συμφωνία του Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό - Ήρθε στην Αθήνα ο Ελληνοαμερικάνος

Γιώργος Γαβριλάκης 13:53 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 29.06.2024

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να συμφωνήσει οριστικά με τον Ολυμπιακό και με το που αποδεσμευτεί από την Φενέρμπαχτσε να ανακοινωθεί η επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους».

Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει εδώ και μέρες. Πλέον βρισκόμαστε στο... παρά πέντε, μιας και ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ, το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6), προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σκοπός της επίσκεψής του στην Αθήνα δεν έχει να κάνει με καλοκαιρινές διακοπές. Ήρθε για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους».

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και ουσιαστικά για να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ομάδα του Πειραιά απομένει μία λεπτομέρεια: Πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από την Φενέρμπαχτσε, με την οποία έχει συμβόλαιο, αλλά οι Τούρκοι δεν σκοπεύουν να μπουν εμπόδιο σε αυτή τη μετακίνησή του. Θέλουν κι εκείνοι να τον αφήσουν ελεύθερο, οπότε ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά, κατ' αρχάς για να βρεθεί ελεύθερος και ακολούθως για να γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού.

Η πρώτη τοποθέτηση του Σάσα Βεζένκοφ: «Ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»
NBA

12:46 - 29.06.2024

Η πρώτη τοποθέτηση του Σάσα Βεζένκοφ: «Ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Σάσα Βεζένκοφ ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους Σακραμέντο Κινγκς, πλέον ανήκει στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά ο Βούλγαρος περιμένει να δει τι του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα στην Αμερική. Κι αν υπάρχει... μεθεπόμενη!

O Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2021-22, που ήταν και η καλύτερη και πιο αποτελεσματική της καριέρας του. Τότε είχε καταγράψει στη στατιστική του στην Euroleague 10,3 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Η πρώτη του ομάδα πάντως, στην Ευρώπη, ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ πέρσι όταν αποδεσμεύτηκε από τους Ντάλας Μάβερικς είχε επιλέξει την Φενέρμπαχτσε για επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ένα χρόνο μετά όμως, θα επιστρέψει στην πόλη και στην ομάδα που έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του και μάλιστα το 2022 πήρε με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.