Φοβερή στιγμή μεταξύ του Ταϊρίκ Τζόουνς και φιλάθλου κατά την διάρκεια του Παναθηναϊκός-Παρτιζάν (vid)

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς με τον φίλαθλο στο Παναθηναϊκός-Παρτιζάν

Φοβερή στιγμή μεταξύ του Ταϊρίκ Τζόουνς και φιλάθλου κατά την διάρκεια του Παναθηναϊκός-Παρτιζάν (vid)

Απόστολος Μαυράκης 23:51 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 21.09.2024

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αντέδρασε σε φάουλ που του δόθηκε, με έναν φίλο του Παναθηναϊκού να τον... παρηγορεί δίνοντάς του το χέρι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο, στα πλαίσια του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Νωρίτερα, η Αναντολού Εφές είχε εύκολο έργο κόντρα στην Μακάμπι Τελ-Αβίβ, επικρατώντας με το τελικό 89-66.

Σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού, ο Ταϊρίκ Τζόουνς μαζί με έναν φίλο του Παναθηναϊκού στα court-seats το γηπέδου μας χάρισαν ένα εναλλακτικό... highlight. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε την μπάλα στα χέρια του και στην προσπάθειά του να ανέβει για λέι-απ, ο Τζόουνς επιδίωξε να το παρεμποδίσει με τον διαιτητή ωστόσο να τον χρεώνει με φάουλ.

Αμέσως ο Τζόουνς αντέδρασε χιουμοριστικά, διαφωνώντας με την απόφαση του διαιτητή. Στην συνέχεια της φάσης, ο παίκτης της Παρτιζάν βρέθηκε μπροστά σε έναν φίλο του Παναθηναϊκού που καθόταν στις θέσεις λίγο πιο πίσω από την μπασκέτα.

Ο ίδιος κάτι φαίνεται να είπε στον Τζόουνς με επίσης χιουμοριστική διάθεση και ο δεύτερος του χαμογέλασε. Στο τέλος, οι δυο τους προέβησαν σε μια χειραψία και ο Τζόουνς επέστρεψε στο παρκέ για την συνέχεια του παιχνιδιού.