Επίσημο: Η Ζάλγκιρις αποδέσμευσε τον Ουάλας

Επίσημο: Η Ζάλγκιρις αποδέσμευσε τον Ουάλας

Νίκος Καλαμπάκας 17:43 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 20.10.2024

Παρελθόν από τη Ζαλγκίρις αποτελεί ο Τάιρον Ουάλας αφού η ομάδα ανακοίνωσε ότι λύθηκε το συμβόλαιό του.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε επίσημα ότι ο πόιντ γκαρντ Τάιρον Ουάλας και η ομάδα χώρισαν τους δρόμους τους. Ο Γουάλας αποχωρεί από την ομάδα της Λιθουανίας για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρεται.

Ο 30χρονος παίκτης αντιμετώπιζε τραυματισμό στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και τώρα επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπικά θέματα. Εν τω μεταξύ, η Ζαλγκίρις έχει ήδη ξεκινήσει να σκανάρει την αγορά για πιθανές προσθήκες στο ρόστερ της.

Αυτή την εβδομάδα, η Ζαλγκίρις εξασφάλισε νίκες και στα δύο παιχνίδια της στην EuroLeague στην Ιταλία. Αν και ο Γουάλας ήταν διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Βίροτυς Μπολόνια, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, με τον Μπράντι Μάνεκ να παίρνει τη θέση του στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ζαλγκίρις, ο Γουάλας εμφανίστηκε σε τρία παιχνίδια Λιθουανικής Λίγκας (LKL), με μέσο όρο 12,7 πόντους, 2,0 ασίστ και 12,0 PIR σε 17 λεπτά ανά παιχνίδι. Στην EuroLeague, έπαιξε δύο παιχνίδια, με μέσο όρο 11 λεπτών, σημειώνοντας 4,0 πόντους.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Την περασμένη σεζόν, ο παίκτης έπαιξε στην Τουρκ Τέλεκομ, όπου είχε 17,9 πόντους μέσο όρο, σουτάροντας 44,5% στα δίποντα και 39,1% στα τρίποντα, μαζί με 4,2 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,7 κλεψίματα στο EuroCup.