Τακιανός: «Θα είμαστε πιο έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι με την Τόφας»

Φώτης Τακιανός

i

BCL

Τακιανός: «Θα είμαστε πιο έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι με την Τόφας»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:28 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην Τόφας, με τον κόουτς του Δικεφάλου να τονίζει ότι, παρά τις απουσίες και τα προβλήματα, περιμένει πως η ομάδα του θα είναι πιο έτοιμη.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο μπροστά του, με τους Θεσσαλονικείς να αντιμετωπίζουν την Τόφας στο Game 2 των Play in του BCL, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψει τη σειρά το παλατάκι και να διεκδικήσει εκεί την πρόκριση.

Ο Φώτης Τακιανός από πλευράς του μίλησε για τις δυσκολίες της αυριανής (9/1) δεύτερης αναμέτρησης για τα play-in του BCL εναντίον της Τόφας στην Προύσα, υπογραμμίζοντας πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φώτης Τακιανός:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Ντένμον κι αυτό φάνηκε από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και το πλεονέκτημα που είχαμε, αλλά στόχος μας είναι να ξανακερδίσουμε αυτό το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και να πάμε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε τα προβλήματα και τις απουσίες μας, ενώ αυτή την φορά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς μία δύσκολη έδρα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, πιστεύω ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Χρειάζεται πάθος και ένταση από την αρχή του αγώνα και αυτό πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο παρκέ».