Παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο Μπλακ

Τάρικ Μπλακ

i

Τάρικ Μπλακ / © Olympiacos BC

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο Μπλακ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:43 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 14.08.2024

Ο Τάρικ Μπλακ αποδεσμεύτηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να ευχαριστούν τον Αμερικανό για την προσφορά του στην πορεία του συλλόγου.

Ο Τάρικ Μπλακ αποτελεί παρελθόν και τυπικά από τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό σέντερ να αποδεσμεύεται και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά. 

Ο Αμερικανός ήρθε με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο, όμως ο Ολυμπιακός πείστηκε και τον κράτησε μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον ίδιο να είναι κομβικός στην σπουδαία πορεία των Ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Ταρίκ Μπλακ Μπλακ / © Intime

Ο Τάρικ Μπλακ αγωνίστηκε φέτος σε 35 ματς της Euroleague και είχε κατά μέσο όρο 7.1 πόντους και 3.5 ριμπάουντ, σουτάροντας με 63% στα δίποντα και 68% στις βολές.

Λίγο νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε αποδεσμεύσει και τον Τζοέλ Μπόλομποϊ, ο οποίος επίσης αποτελεί παρελθόν, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι ο παίκτης που καλείται να καλύψει το κενό και των δύο σέντερ του περσινού Ολυμπιακού

Από την άλλη, κάτοικοι Πειραιά θα είναι για ακόμα μια σεζόν οι Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν, οι οποίοι έμειναν στον Ολυμπιακό και για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024.

20:42 - 21.03.2023

Σλούκας και Μπλακ διδάσκουν το σωστό «pick & roll»

Ο Σλούκας και ο Μπλακ συνεργάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να καρφώνει εντυπωσιακά στο καλάθι του Λαυρίου.