«Σειρήνες» από τη Μπολόνια για Ταρίκ Μπλακ

Ταρίκ Μπλακ

i

© Intime

«Σειρήνες» από τη Μπολόνια για Ταρίκ Μπλακ

Νίκος Καλαμπάκας 16:49 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 14.08.2024

Ο Ταρίκ Μπλακ δεν έχει βρει ομάδα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και η Βίρτους Μπολόνια κάνει σκέψεις να τον ντύσει στα χρώματά της!

Η Βίρτους έχει βγει στην αγορά προκειμένου να ενισχυθεί με έναν σέντερ και το όνομα του Ταρίκ Μπλακ δελεάζει την ιταλική ομάδα.

Ένα πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έχει βάλει στο... στόχαστρό της η Βίρτους Μπολόνια προκειμένου να ενισχύσει την front line της. Ο Ταρίκ Μπλακ που πέρυσι είχε καλή παρουσία με τους Πειραιώτες και έφτασε μέχρι τον τελικό της Euroleague, είναι ο εκλεκτός του Λούκα Μπάνκι προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της ιταλικής ομάδας.

Ο Μπλακ από το καλοκαίρι δεν έχει βρει ομάδα παρά την καλή του παρουσία πέρυσι με τους ερυθρόλευκους. Η Βίρτους σύμφωνα με την Prealpina αναμένεται να του κάνει πρόταση προκειμένου να τον αποκτήσει και να προσθέσει μια ακόμα αξιόπιστη λύση στη θέση του σέντερ.

Πέρυσι στην Euroleague ο Μπλακ είχε μέσο όρο 4.4 πόντους και 1.7 ριμπάουντ. Από το καλοκαίρι κι έπειτα βρίσκεται στις ΗΠΑ, αφού δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα.