Απασφάλισε ο Αρίνας για την team USA: «Κάποιους δεν τους ξέρω καν»

Η Team USA που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο

i

Twitter / USA Basketball

Απασφάλισε ο Αρίνας για την team USA: «Κάποιους δεν τους ξέρω καν»

Νίκος Καλαμπάκας 10:08 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 14.08.2024

Ο παλαίμαχος γκαρντ έγινε επικριτικός προς τον Στιβ Κερ για τις επιλογές του στην team USA.

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο όμως οι παίκτες που έχει καλέσει ο Στιβ Κερ δεν κάνουν... γκελ στον Γκίλμπερτ Αρίνας.

Ο πρώην γκαρντ με την πολυετή θητεία στο ΝΒΑ, σε δηλώσεις του θέλησε να επικρίνει τον κόουτς της ομάδας, αφού οι επιλογές του για τη 12αδα δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Οι ΗΠΑ θα πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τα μεγάλα αστέρια τους και η ανησυχία πλέον στη χώρα για την πορεία της ομάδας είναι έκδηλη. Ο Κερ έχει καλέσει τους Τζέιλεν Μπράνσον, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Τζος Χαρτ, Όστιν Ριβς, Άντονι Έντουαρντς, Μπράντον Ίνγκραμ, Μάικαλ Μπρίτζες, Μπόμπι Πόρτις, Κάμερον Τζόνσον, Πάολο Μπανκέρο, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ και Γουόκερ Κέσλερ, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Αρίνας:

«Βλέπετε τη λίστα των παικτών του Στιβ Κερ; Είναι ένα ρόστερ για λύπηση. Χαίρομαι για τα παιδιά που είναι εκεί, αλλά κάποια δεν τα ξέρω καν. Κάποιοι από αυτούς μάλλον δεν είναι βασικοί ούτε στις ομάδες τους», είπε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Είναι ντροπή γιατί κάποιοι σταρ θέλουν πραγματικά να παίξουν, όπως ο Τρέι Γιανγκ που ζήτησε να είναι εκεί και δεν είναι και τους αποκλείεις λέγοντας ότι δεν ταιριάζουν στο στυλ σου. Πώς διάολο ξέρεις ότι δεν θα προσαρμοστεί στο στυλ σου, αν δεν του δώσεις μια ευκαιρία; Γι’ αυτό γίνεται η προετοιμασία. Ας πάνε αυτοί που θέλουν και ας δείξουν εκεί αν μπορούν. Μην κρίνεις τον κάθε παίκτη από το πώς παίζει στην ομάδα του, ας δεις πρώτα τι μπορεί να κάνει παίζοντας δίπλα σε διαφορετικούς παίκτες».

Tags: