Ο Ντέιβις έκανε παράπονα για την κίνηση στο Λονδίνο, οι Τέιτουμ, Αντεμπάγιο και Γουάιτ την απέφυγαν μπαίνοντας στο μετρό! (vid)

Ο Ντέιβις έκανε παράπονα για την κίνηση στο Λονδίνο, οι Τέιτουμ, Αντεμπάγιο και Γουάιτ την απέφυγαν μπαίνοντας στο μετρό! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 09:48 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 21.07.2024

Ο Άντονι Ντέιβις απέδωσε την κακή απόδοση της Team USA κόντρα στο Σουδάν στην κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου. Οι Τέιτουμ, Γουάιτ και Αντεμπάγιο την απέφυγαν, πηγαίνοντας στο γήπεδο με το μετρό!

Η νίκη της Team USA επί του Νοτίου Σουδάν ήταν αρκετά δύσκολη, αφού χρειάστηκε ένα καλάθι του Λεμπρόν Τζέιμς προκειμένου οι Αμερικάνοι να επικρατήσουν με 101-100 στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Στιβ Κερ δεν αγχώνεται από τα αποτελέσματα των φιλικών, όμως αίσθηση στις ΗΠΑ έκανε η δήλωση του Άντονι Ντέιβις, ο οποίος ειπε ότι ένας από τους λόγους που η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερά της στο φιλικό, ήταν η κίνηση στους δρόμους του Λονδίνου.

Βλέπετε, η αποστολή των ΗΠΑ καθυστέρησε να φτάσει στην O2 Arena εξαιτίας του μποτιλιαρίσματος στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, με τον παίκτη των Λέικερς να επισημαίνει ότι αυτό άλλαξε τη ρουτίνα της ομάδας.

Και πως να μη συμβεί το παραπάνω, όταν κάποιοι παίκτες προτίμησαν να μη μεταβούν με πούλμαν στο γήπεδο, αλλά με το μετρό!

Τέιτουμ, Γουάιτ και Αντεμπάγιο μπήκαν στους συρμούς και μάλιστα ανέβασαν στα social media και βίντεο από αυτή τους την εμπειρία. Ήταν οι πρώτοι πάντως που έφτασαν από την Team USA στην Αρένα της αναμέτρησης, δικαιώνοντας έτσι την επιλογή τους να κινηθούν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!