Εκτός προπονήσεων της Team USA ο Κέβιν Ντουράντ, με πρόβλημα στη γάμπα

Εκτός προπονήσεων της Team USA ο Κέβιν Ντουράντ, με πρόβλημα στη γάμπα

Γιώργος Γαβριλάκης 12:00 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 08.07.2024

Η προετοιμασία των NBAers που στελεχώνουν την εθνική ομάδα των ΗΠΑ που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησε και από τις πρώτες προπονήσεις απουσιάζει ο Κέβιν Ντουράντ των Φοίνιξ Σανς, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Επιστρατεύτηκε ό,τι καλύτερο, από πλευράς ταλέντου, υπάρχει σε όλη τη χώρα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έπειτα από το πρόσφατο... στραπάτσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αποφάσισαν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι γι' αυτούς η διοργάνωση που θα επιστρέψει το χρυσό μετάλλιο στο στήθος των πρωταγωνιστών της χώρας.

Γι' αυτό όχι μόνο επέλεξαν τους καλύτερους NBAer για να πάνε στην «πόλη του φωτός», αλλά επιστράτευσαν και τους θρυλικούς βετεράνους. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι... εκεί, ο Στέφεν Κάρι επίσης, ενώ στην δωδεκάδα θέση έχει και ο Κέβιν Ντουράντ.

Μόνο που ο 35χρονος σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς, τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της ομάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις εξ αποστάσεων.

Αντιμετωπίζει ή έστω προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στη γάμπα, κάτι που οι πρώτες εκτιμήσεις δεν δείχνουν να αφορούν ένα σοβαρό πρόβλημα που θα του στερήσει κάτι παραπάνω από την απώλεια του ρυθμού που υπολογιζόταν να βρει μέσω των προπονήσεων, αλλά η Team USA έχει κατά νου την περίπτωση κάποιος από τους 12 τελικά να μην τα καταφέρει να αντέξει μέχρι τέλους.

Όπως για παράδειγμα, ο Καουάι Λέοναρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο οποίος έχει επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και συχνά πυκνά πονάει. Αν πάντως, κάποιος αποχωρήσει το πιθανότερο είναι να αντικατασταθεί από τον Ντέρικ Ουάιτ των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος στέκεται σε μία γωνιά και περιμένει.