Ο Κιν «σκότωσε» τη Βόννη και μετέφερε το πλεονέκτημα στη Στρασμπούρ

Τέλεκομ Βόννης - Στρασμπούρ

i

©BCL

Ο Κιν «σκότωσε» τη Βόννη και μετέφερε το πλεονέκτημα στη Στρασμπούρ

Sportal newsroom 23:24 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 14.08.2024

Η Στρασμπούρ «έσπασε την έδρα της Τέλεκομ Βόννης (76-77) και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του BCL. Ο Κιν με επτά πόντους στα τελευταία λεπτά ήταν ο παίκτης - κλειδί για τη νίκη των Γάλλων.

Break στην έδρα της Βόννης έκανε η Στρασμπούργκ στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς που θα κρίνει το ποια ομάδα θα βρειθεί στο Final 4 του BCL. Οι Γάλλοι επικράτησαν των Γερμανών με 77-76 και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα τους, με την ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις δύο νίκες να προκρίνεται.

Τα σενάρια για τις ομάδες που θα προκριθούν στα playoffs της Euroleague - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για την πρωτιά
EUROLEAGUE

17:49 - 05.04.2023

Τα σενάρια για τις ομάδες που θα προκριθούν στα playoffs της Euroleague - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για την πρωτιά

Μπαίνοντας στον 33ο γύρο της Euroleague η μάχη για την πρωτιά στην regular season και την πρόκριση μαίνεται. Διαβάστε όλα τα σενάρια για τις ομάδες που διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα playoffs και το πώς μπορεί να «κλειδώσει» την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό θρίλερ και κρίθηκε χάρη σε ένα χαμένο σουτ του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων, Τι Τζέι Σορτς. Η ομάδα του είχε την τελευταία κατοχή και ο ίδιος ανέλαβε να βάλει το νικητήριο σουτ, όμως επιτέθηκε άτσαλα και έκανε ένα σουτ που δεν είχε τύχη.

Νωρίτερα είχε σημειώσει 24 πόντους και ήταν το πρώτο «βιολί» στην επίθεση της Βόννης.

Για τους νικητές, ο Κιν έβαλε 26 πόντους, επτά εκ των οποίων όταν η ομάδα του ήταν πισω στο σκορ στα τελευταία 1.48''. Ο ίδιος «καθάρισε» κυριολεκτικά τους Γερμανούς με δύο δίποντα κι ένα τρίποντο κι έδωσε στην ομάδα του το πλεονέκτημα.

Δεκάλεπτα: 25-22, 42-40, 58-60, 76-77

Boxscore