Τελικά το χέρι ήταν του Μπαρτζώκα - Η πρώτη... επαφή του Μπραζντέικις με τον Ολυμπιακό

Τελικά το χέρι ήταν του Μπαρτζώκα - Η πρώτη... επαφή του Μπραζντέικις με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 15:38 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 24.09.2023

Ο Ολυμπιακός ανήρτησε με νέα οπτική την χειραψία του Ίγκνας Μπραζντέικις με τον Γιώργος Μπαρτζώκα έκανε τα... αποκαλυπτήρια και ενημέρωσε πως «το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα περάσει το απόγευμα της Κυριακής από ιατρικές εξετάσεις».

Λίγο πριν ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις, ο Ολυμπιακός είχε προαναγγείλει το μελλούμενα με μία ανάρτηση που συνόδευσε μία φωτογραφία που δύο χέρια έσφιγγαν το ένα το άλλο. Τελικά, το ένα χέρι ήταν του 24χρονου Λιθουανού με Καναδική υπηκοότητα και το άλλο νέου του προπονητή, του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Κι αφού οριστικοποιήθηκαν τα πάντα και το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα (μετά τους Λουκ Σίκμα, Νέιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργο Τανούλη) βρίσκεται ήδη με την ομάδα του Πειραιά και υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις του SuperCup (29-30/9), οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν zoom out στη φωτογραφία και έκαναν τα... αποκαλυπτήρια. 

Αποκάλυψε επίσημα το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μπραζντέικις η Ζαλγκίρις: «Έτσι πήγε στον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

15:09 - 24.09.2023

Αποκάλυψε επίσημα το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μπραζντέικις η Ζαλγκίρις: «Έτσι πήγε στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ζαλγκίρις, Παούλιους Γιανκούνας, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και αυτή της ομάδας. Εξήγησε πως «όταν ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Μπραζντέικις εκείνος αμέσως ζήτησε να φύγει» και από την πλευρά του «έπρεπε να βρούμε μια λύση για να είναι όλοι ευχαριστημένοι».

Ταυτόχρονα εξήγησαν πως «αν και ταξίδεψε με διαφορετική πτήση, ο Μπραζντέικις συναντήθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την αποστολή του Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκε με τον κόουτς Μπαρτζώκα». Επίσης, προέκυψε και η ενημέρωση πως «το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» θα περάσει το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις» και άμεσα θα αρχίσει τις προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες και τους καινούργιους του συνεργάτες. 

Το ντεμπούτο του Μπραζντέικις υπολογίζεται λοιπόν, ότι θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου στον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.