Εκτός τελικού Σούπερ Καπ ο Γκριγκόνις, ετοιμοπόλεμος ο Παπαπέτρου!

Ο Μάριους Γκριγκόνις

Εκτός τελικού Σούπερ Καπ ο Γκριγκόνις, ετοιμοπόλεμος ο Παπαπέτρου!

Ηλίας Λαλιώτης 10:37 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να αφήσει τον Μάριους Γκριγκόνις εκτός της 6άδας ξένων του τελικού Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μιας και θα έχει στη διάθεσή του και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν απόψε (20:30, ΕΡΤ 3) το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στον τελικό του Super Cup για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αλλά αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα με απουσίες. 

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα στην προπόνηση της Πέμπτης (28/9), όταν κι έφτασε στη Ρόδο η αποστολή. Παράλληλα, εκτός θα είναι τελικά και ο Μάριους Γκριγκόνις, τον οποίο επέλεξε ο Εργκίν Αταμάν, ως τον παίκτη που θα μείνει εκτός τις τελικής 6άδας.

Κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει ο Μπαλτσερόφσκι για να πλαισιώσει τους Βιλντόζα, Γκραντ, Γκάι, Ερνανγκόμεθ και Λεσόρ.

Παράλληλα, όμως, η απουσία του Γκριγκόνις δείχνει πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι εκτός απροόπτου σε θέση να αγωνιστεί το βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά όταν θα δοκιμάσει το πόδι του στην προθέρμανση.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στην εξάδα των ξένων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος επέστρεψε με άδεια στην Αθήνα, καθώς σε λίγες ώρες η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ενώ εκτός είναι φυσικά και ο ανέτοιμος Μπραζντέικις.