Τέλος ο Καββαδάς από τον Βίκο Ιωαννίνων - Φαβορί για τον πάγκο της ομάδας ο Μιχάλης Κουρής

Βασίλης Καββαδάς

i

Vikos Φalkons // Facebook

Τέλος ο Καββαδάς από τον Βίκο Ιωαννίνων - Φαβορί για τον πάγκο της ομάδας ο Μιχάλης Κουρής

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:15 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 19.10.2024

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία του Βασίλη Καββαδά με τον Βίκο Ιωαννίνων, ενώ «κοντά» στον πάγκο της ομάδας, φαίνεται πως είναι ο Μιχάλης Κουρής.

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Elite League ο Βίκος Ιωαννίνων. Μετά από τρεις αγωνιστικής οι Falcons δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποια νίκη, γνωρίζοντας την ήττα από Πρωτέα Βούλας, Ερμή Σχηματαρίου και Δόξα Λευκάδας, με τα δύο τελευταία να ήταν εντός έδρας ματς.

Τα κακά αποτελέσματα, φαίνεται πως προβλημάτισαν τους ανθρώπους της ομάδας, με τη διοίκηση να αποφασίζει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Ηλία Μούτσιο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο coach Μούτσιος δεν είναι ο μόνος που φεύγει από την ομάδα.

Ο Βασίλης Καββαδάς, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, λίγους μήνες μετά τη συμφωνία του με την ομάδα. Ο 32χρονος έμπειρος φόργουορντ, θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας ο Βίκος Ιωαννίνων, θα βρει άλλες λύσεις για το «5». Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι ο Καββαδάς είχε αγωνιστεί στη Stoiximan GBL με τη φανέλα του Λαυρίου.

Για τον πάγκο της ομάδας, ως πρώτο φαβορί φαίνεται πως είναι ο Μιχάλης Κουρής, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ο νέος προπονητής των Falcons.