Τέλος ο Περσίδης από την ΑΕΚ
i

Νίκος Περσίδης / © Intime

Τέλος ο Περσίδης από την ΑΕΚ

Sportal newsroom 17:09 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 20.08.2024

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Νίκος Περσίδης, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε «συναινετικό διαζύγιο».

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ και πλέον ο 27χρονος Χαλκιδαίος θα αναζητήσει αλλού την καριέρα του.

Οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Νίκο Περσίδη χωρίζουν, αφού ο 27χρονος αθλητής από την Χαλκίδα συμφώνησε με τους «κιτρινόμαυρους» στη λύση του συμβολαίου του.

Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, έχοντας περάσει από Παναθηναϊκό, Λαύριο και Ιωνικό.

Η ανακοίνωση του «δικέφαλου» αναφέρει:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει την 'κοινή συναινέσει' λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Περσίδη. Η ΑΕΚ BC εύχεται στον αθλητή κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ban. Η Ένωση έχει φτάσει ξανά τα επτά. Οι «κιτρινόμαυροι» ταλαιπωρούνται εδώ και καιρό με τα ban, αφού το καλοκαίρι είχαν φτάσει τα 12 κάνοντας ρεκόρ για ομάδα της FIBA. 

Ωστόσο κατάφερε να τα σβήσει και δεν είχε κίνδυνο. Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν η ΕΟΚ ανακοίνωσε δύο ακόμα ban. Η ομάδα έφτασε συνολικά τα επτά και πλέον έχει στη διάθεσή της 20 μέρες προκειμένου να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες και να σωθεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ κινδυνεύει με ανάκληση δελτίων, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ανάκλησης δελτίων, η ομάδα δεν μπορεί να έχει επαγγελματίες στο ρόστερ της και θα πρέπει να δηλώσει για τους αγώνες της αθλητές από το εφηβικό τμήμα.

Tags: