To trailer της ταινίας «Twisted Vines» σε παραγωγή... Θανάση Αντετοκούνμπο (vids)

Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

@FIBA

To trailer της ταινίας «Twisted Vines» σε παραγωγή... Θανάση Αντετοκούνμπο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:03 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 21.09.2023

Μπήκε στο χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών τον Ιούνιο που μας πέρασε και τώρα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο γεμάτος χαρά ανακοίνωσε την πρώτη του συμμετοχή με το αστυνομικό δράμα Twisted Vines.

Πέραν από τις κοινές τους επιχειρηματικές δράσεις (με συμμετοχή σε πολλά project) τα αδέλφια Αντετοκούνμπο έχουν ανοίξει και ατομικούς διαδρόμους με σκοπό να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντάς τους, αλλά και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Κι ενώ ο Γιάννης άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι, ο μεγάλος του αδελφός και συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς, Θανάσης, παρουσίασε το trailer της πρώτης ταινίας που λαμβάνει μέρος ως παραγωγός. 

Πρόκειται για το αστυνομικό δράμα «Twisted Vines» με πρωταγωνιστές την Μπράντι Ρόντερικ, η οποία στις αρχές του αιώνα είχε παίξει σε μία σεζόν στο Baywatch, τον Μπράιαντ Μπορέλο («2 Broke Girls», «Major Crimes») και τον Τζον Μπριντέλ («CSI: Las Vegas»). 

Η πλοκή της ιστορίες περιγράφει την περιπέτεια που εξελίσσεται όταν ένας σερίφης εμφανίζεται σε έναν γάμο για να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για μία κοντινή πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει. Ταυτόχρονα όμως, καλείται να λύσει και ένα μυστήριο, όταν ένας φόνος μετατρέπει όλους τους καλεσμένους του γάμου σε υπόπτους.  

O 31χρονος διεθνής φόργουορντ, τον Ιούνιο που μας πέρασε, αγόρασε μερίδιο της εταιρείας παραγωγής Travelin Bone Entertainment και τώρα με σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσε για το πρώτο βήμα της νέας του ασχολίας.  

«Είμαι ενθουσιασμένος που ένα από τα πρώτα μου πρότζεκτ ως παραγωγός είναι επιτέλους εδώ και έτοιμο για να το δείτε! Βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας για να κάνουμε πράξη αυτή την υπέροχη δημιουργία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το μοιράζομαι μαζί σας», έγραψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα βίντεο της ταινίας.