Αμερικανός δημοσιογράφος: «Ίσως χρειαστεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για να παίξει ξανά στο NBA»

Φωτ. IMAGO

Αμερικανός δημοσιογράφος: «Ίσως χρειαστεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για να παίξει ξανά στο NBA»

Ευτυχία Οικονομίδου 17:34 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 24.08.2024

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Σπένσερ Σι, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο και τοποθετήθηκε για το αν υπάρχει μέλλον για εκείνον στο NBA.

Είναι γνωστό πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει ανταλλαγή από τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς πιστεύει πως ο κύκλος του στα «Ελάφια» έχει κλείσει. Μάλιστα, ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη υποφέρει από σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Σπένσερ Σι, μίλησε στο «Clutch Points» για την κατάσταση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ εκτίμησε υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να έχει πιο ικανοποιητική πορεία και προτάσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Κατά τη διάρκεια της offseason του 2023, ο Αντετοκούνμπο συμφώνησε για μια ακόμη μονοετή επέκταση συμβολαίου με τους Μπακς αξίας 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με αναφορές.

Συνέχισε να είναι ένας παίκτης πάγκου που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και στη συνέχεια, τον Μάιο του 2024, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Με τον Αντετοκούνμπο πιθανότατα εκτός για τη σεζόν 2024-25, ίσως χρειαστεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό για να αποδείξει ότι είναι υγιής και να έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά στο ΝΒΑ», πρόσθεσε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!