«Θέλει τον Μπέρτανς για αντί-Γιαμπουσέλε η Ρεάλ»

Νταβίς Μπέρτανς

i

FIBA

«Θέλει τον Μπέρτανς για αντί-Γιαμπουσέλε η Ρεάλ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:30 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 18.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από το εξωτερικό, έχει στο στόχαστρο τον Ντάβις Μπέρτανς για αντικαταστάτη του Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε αποχωρεί από την Ρεάλ, όμως η Βασίλισσα δεν έμεινε άπραγη, με ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θέλει να κάνει δικό της τον Ντάβις Μπέρτανς!

Ο Γάλλος φόργουορντ συμφώνησε με τους Σίξερς και έτσι, μετά από 5 χρόνια στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα (με Βιλερμπάν και Ρεάλ Μαδρίτης) θα μετακομίσει ξανά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τον μαγικό κόσμο του NBA.

Αυτό δημιουργεί ένα κενό στη θέση «4» για την Ρεάλ, που, όπως αναφέρει ο Βίτορ Κολμενάρεχο, θέλει να το καλύψει με τον Ντάβις Μπέρτανς.

Ο Ντάβις Μπέρτανς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Παρτιζάν και της Μπασκόνια μεταξύ άλλων, ενώ στο ΝΒΑ έχει περάσει από τους Σπερς, τους Ουίζαρντς, τους Μάβερικς, τους Θάντερ και τους Χόρνετς, με τον ίδιο να μένει ελεύθερος πριν λίγους μήνες και έκτοτε να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τους Σάρλοτ Χόρνετς, ομάδα με την οποία ο Μπέρτανς ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν, είχε κατά μέσο όρο 8,8 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ, σε 28 ματς κανονικής διάρκειας στο NBA.

 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!