Θλάση για τον Νέντοβιτς - Αμφίβολος για την «διαβολοβδομάδα» που έρχεται

Νεμάνια Νέντοβιτς

i

© INTIME

Θλάση για τον Νέντοβιτς - Αμφίβολος για την «διαβολοβδομάδα» που έρχεται

Μιχάλης Καλογήρου 13:09 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 13.10.2024

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ταλαιπωρείται από θλάση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην διπλή εβδομάδα που έρχεται στην Euroleague

Μετά την χθεσινή νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Ιγκοκέα (91-68) για την ABA Liga, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς, ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται.

Ο 33χρονος πλέον Σέρβος, ταλαιπωρείται από θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη για τους 2 αγώνες που έρχονται. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναικού, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ιγκοκέα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, έστω το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ταξιδέψει στην Τουρκία για τον αγώνα με την Φενέρ την Τρίτη ( 20:45 15/10), ενώ την Παρασκευή (21:00 18/10) θα υποδεχτεί τους Ισπανούς.

Ο Νέντοβιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο καλό ξεκίνημα του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague, με 21 πόντους απέναντι στην Παρί στην πρεμιέρα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι δηλώσεις του κόουτς Σφαιρόπουλου: «Ο Νέντοβιτς έχει θλάση, ακολουθεί θεραπεία και θα δούμε για τα επόμενα ματς. Θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα, δεν γνωρίζω αν θα είναι έτοιμος για τις μάχες που ακολουθούν».