Που θα δείτε Εθνική Νέων, ΠΑΟΚ και τον τελικό του Wimbledon ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Αλκαράθ
i

© Intime

Που θα δείτε Εθνική Νέων, ΠΑΟΚ και τον τελικό του Wimbledon ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και τον Αλκαράθ

Sportal newsroom 10:10 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 14.08.2024

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής (16/7) ξεχωρίζουν ο αγώνας της Εθνικής Νέων με το Βέλγιο, το φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με τη Βέστερλο και ο τελικός του Wimbledon ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής (16/7). Ξεχωρίζουν ο αγώνας της Εθνικής Νέων με το Βέλγιο, το φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με τη Βέστερλο και ο τελικός του Wimbledon ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράθ. 

Μετά τη ήττα από τη Γαλλία στον ημιτελικό η Εθνική μας ομάδα... επιστρέφει και το απόγευμα της Κυριακής (16/7, 18:30, ΕΡΤ2) αντιμετωπίζει στον μικρό τελικό του Eurobasket Νέων Ανδρών το Βέλγιο με στόχο να ανέβει στο βάθρο. Η τρίτη θέση μεταφράζεται ως μία πολύ μεγάλη επιτυχία σε ένα τουρνουά με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, απαιτήσεις και πλούσιο ταλέντο από νεαρούς ευρωπαίους παίκτες που αρκετοί εξ αυτών αναμένεται στο άμεσο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν.

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Βέστερλο (17:00, OPEN Hybrid). Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει σήμερα το τελευταίο της φιλικό ματς στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής (16/7, 16:00, Novasports Prime) ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2) και ο Κάρλος Αλκαράθ (Νο1) θα μονομαχήσουν στον τελικό του Wimbledon με στόχο την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Σέρβος τενίστας έχει φθάσει πλέον στον τελικό της διοργάνωσης πέντε συνεχόμενες φορές, με εξαίρεση το 2020 που δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Tags: