Πότε έρχεται στην Αθήνα ο Ναν

Κέντρικ Ναν

i

Youtube

Πότε έρχεται στην Αθήνα ο Ναν

Ηλίας Λαλιώτης 17:58 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 14.08.2024

Την Δευτέρα 6/11 αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Κέντρικ Ναν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός κινείται στον αστερισμό του Κέντρικ Ναν, αφού η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε την απόκτηση του γκαρντ από τις ΗΠΑ και πλέον άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» κινούνται γύρω από τον νέο τους παίκτη.

Μια μέρα μετά τη νίκη του στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική της Basket League, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον νέο του παίκτη σκορπίζοντας αισιοδοξία και χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας του.

Ο Ναν έρχεται για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την περιφέρεια των «πρασίνων» και να δώσει βοήθειες στους Σλούκα, Βιλντόζα και Γκάι, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν πως και πως τον παίκτη ώστε να έχουν μια έξτρα λύση στους αγώνες τους.

Είναι και επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν!
EUROLEAGUE

17:42 - 31.10.2023

Είναι και επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από σήμερα ο Κέντρικ Ναν! Η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ μέχρι το τέλος της σεζόν, επιβεβαιώνοντας και το σχετικό ρεπορτάζ του Sportal από τις 23 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Κέντρικ Ναν αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την προσεχή Δευτέρα, 6/11 και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.