Θριαμβευτική επανεκλογή του Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ
i

© Intime

Θριαμβευτική επανεκλογή του Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ

Ευτυχία Οικονομίδου 19:22 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 15.09.2024

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ήταν εκείνος που επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ με 77%.

Η κάλπη «μίλησε» και ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ με συντριπτικό ποσοστό, όπως προέκυψε από την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Διατήρησε τη θέση του ως πρόεδρος της ΕΟΚ, λοιπόν ο Λιόλιος και συγκέντρωσε ποσοστό 77%  565 ψήφους, έναντι έναντι του Παναγιώτη Φασούλα, που κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ» και είχε 172 ψήφους με ποσοστό 23% κι έμεινε εκτός διοικητικού συμβουλίου.

Από την παράταξη του κ. Φασούλα «Πρώτα το Μπάσκετ», εκλέχθηκε μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ θέση παίρνει και ως ανεξάρτητος ο Τάσος Δελημπαλταδάκης. Στο Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκονται ακόμη 16 σύμβουλοι από την πλευρά του νυν προέδρου.

Οκτώ ήταν εκείνοι που ψήφισαν λευκό, ενώ η συμμετοχή στις συγκεκριμένες εκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την αύξηση να φτάνει σε επίπεδα του 27%. Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2021 ο κ. Λιόλιος είχε λάβει 55% και ο κ. Φασούλας 30%.

Με τη συμμετοχή 774 σωματείων έγιναν σήμερα οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ κι εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

Οι... εκλεκτοί του Βαγγέλη Λιόλιου για το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:23 - 22.08.2024

Οι... εκλεκτοί του Βαγγέλη Λιόλιου για το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, με προσωπική του ανακοίνωσε δήλωσε ονομαστικά τις προτιμήσεις για τους υποψήφιους άνδρες εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: