Πήρε θέση η θύρα 13 για όσα ειπώθηκαν για το πανό: «Αδιαμφισβήτητη η στήριξη, συγγνώμη δεν νιώθουμε ανάγκη να πούμε»

Πήρε θέση η θύρα 13 για όσα ειπώθηκαν για το πανό: «Αδιαμφισβήτητη η στήριξη, συγγνώμη δεν νιώθουμε ανάγκη να πούμε»

Sportal newsroom 18:26 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 19.09.2024

Θέση για όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό «Ελευθερία - Τάσσος Παπαδόπουλος» της Λευκωσίας πήρε η Θύρα 13, τονίζοντας πως η στήριξη στον Παναθηναϊκό είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ υπογραμμίζει πως δεν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη.

Τις τελευταίες ώρες τα όσα έλαβαν χώρα στην Λευκωσία, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και ο απόηχος αυτών βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού στην Κύπρο ύψωσαν πανό για την τουρκική εισβολή στο νησί, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Εργκίν Αταμάν που τόνισε πως τα πολιτικά ζητήματα δεν έχουν θέση στα γήπεδα, ενώ την ίδια ώρα τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή της και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με αφορμή το πανό στο τουρνουά της Κύπρου και τις δηλώσεις Αταμάν
EUROLEAGUE

17:23 - 17.09.2024

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με αφορμή το πανό στο τουρνουά της Κύπρου και τις δηλώσεις Αταμάν

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση ενότητας ανάμεσα στην ομάδα, τον Εργκίν Αταμάν, τον κόσμο και τη Θύρα 13, με αφορμή το πανό που ανέβηκε στο τουρνουά της Κύπρου και τις δηλώσεις του προπονητή.

Η ανακοίνωση της Θύρας 13 αναφέρει:

Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο!

Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών...

Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου.

Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμημα μας κάνει τρελούς!!!

Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει..

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!