Ο Σορτς στο «στόχαστρο» της Μακάμπι

Τι Τζέι Σορτς

Ο Σορτς στο «στόχαστρο» της Μακάμπι

Νίκος Καλαμπάκας 13:57 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.07.2024

Ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Τι Τζέι Σορτς αποκαλύπτουν στο Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ κι ένα από τα ονόματα που γράφτηκαν στο Ισραήλ, είναι αυτό του Τ. Τζέι Σορτς.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ έχει συμβόλαιο με την Παρί, ωστόσο οι εμφανίσεις του τις τελευταίες σεζόν σε Champions League και Eurocup, έχουν αναγκάσει ομάδες της Euroleague να τον τσεκάρουν.

Φυσικά αυτό δεν είναι δέλεαρ για τον ίδιο, αφού και η Παρί τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο, ως η κάτοχος του φετινού Eurocup. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς όσο κι αν θέλει η Μακάμπι τον παίκτη η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού η ομάδα του δεν θα δεχτεί να τον αποδεσμεύσει έτσι εύκολα.

Ο Σορτς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Παρί στην πορεία της προς την κορυφή του Eurocup και θεωρείται απίθανο να αφεθεί από τους Γάλλους ελεύθερος έτσι εύκολα.

Άλλωστε μιλάμε για τον MVP του Eurocup την περασμένη σεζόν. Ο γκαρντ των Γάλλων αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου, MVP των τελικών και σημείωσε μέσο όρο 18,0 πόντων, 7,3 ασίστ (1η θέση στο Eurocup), 3,4 ριμπάουντ και 1,9 κλεψιμάτων.

Μια σεζόν πριν, κέρδισε το FIBA ​​Champions League, ενώ και τότε ήταν ο MVP της κανονικής περιόδου και MVP του Final Four με τη Χάποελ με μέσο όρο 19,5 πόντους, 6,8 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ.