Το Action 24 θα δείξει ζωντανά τα φιλικά της Εθνικής πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο
i

© Intime

Το Action 24 θα δείξει ζωντανά τα φιλικά της Εθνικής πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο

Γιώργος Γαβριλάκης 14:16 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 14.08.2024

Σε... ελεύθερη μετάδοση μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο του Action 24 θα μεταδοθεί το εκτός έδρας φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία (2/8), αλλά και οι αγώνες στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι (με ΗΠΑ και Γερμανία) πριν το ταξίδι στη Μανίλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα και το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 25 Αυγούστου. Μεσολαβεί μία διαδρομή και μία μεγάλη προσπάθεια για να καταρτιστεί η τελική δωδεκάδα που θα λάβει μέρος στο μεγάλο τουρνούα και εκεί οι συντελεστές είναι σύνθετοι και κατ' αρχάς θα καθοριστούν από τη συμμετοχή ή την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σε αυτό το μεσοδιάστημα, σημαντικό και κατατοπιστικό ρόλο θα παίξουν τα φιλικά ματς. Τα περισσότερα εξ αυτών ανακοινώθηκε πως θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση και συγκεκριμένα από το Action 24 που θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι με τη Σλοβενία, αλλά και τους δύο αγώνες του τουρνουά του Άμπου Ντάμπι

Με απουσίες οι Έφηβοι αντιμετωπίζουν το Ισραήλ για τις θέσεις 5-8 του Eurobasket U18
EUROBASKET

11:15 - 29.07.2023

Με απουσίες οι Έφηβοι αντιμετωπίζουν το Ισραήλ για τις θέσεις 5-8 του Eurobasket U18

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα των Εφήβων (29/7, 16:30, ΕΡΤ 3) σε μία διαδικασία που θα καταρτίσει τις θέσεις 5 έως 8 του Eurobasket U18 που διεξάγεται στη Νις της Σερβίας - Τρεις σημαντικές απουσίες για τη «γαλανόλευκη», εκτός δράσης οι Στράτος Καλλιοντζής, Αλέξης Καμπερίδης και Νεοκλής Αβδάλας.

Στις 2 Αυγούστου οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα στην οποία πρωταγωνιστεί ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς, ενώ στη Σαουδική Αραβία η Ελλάδα το διήμερο 18-19 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και την Γερμανία. Αυτές θα είναι οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις πριν το ταξίδι για τη Μανίλα των Φιλιππίνων εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετέχει στον Γ' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία. 

Tags: