Το αντιαθλητικό χτύπημα της χρονιάς - Η απίστευτη ενέργεια του Κλάξτον που οδήγησε στην αποβολή του και σε τρομερή παραδοχή: «Πρέπει να με δει ειδικός γι’ αυτό που έκανα (vid)

Το αντιαθλητικό χτύπημα της χρονιάς - Η απίστευτη ενέργεια του Κλάξτον που οδήγησε στην αποβολή του και σε τρομερή παραδοχή: «Πρέπει να με δει ειδικός γι’ αυτό που έκανα (vid)

Μιχάλης Καλογήρου 10:12 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 24.10.2024

Μια σοκαριστική ενέργεια εκτυλίχθηκε στη δεύτερη μέρα του προγράμματος του NBA, καθώς ο Νικ Κλάξτον των Νετς κατεδάφισε με μια απίστευτη αντιαθλητική ενέργεια Ντισόν Ντάνιελς, σε τέτοιος βαθμός μάλιστα που ο ίδιος ο δράστης παραδέχθηκε ότι μάλλον πρέπει να επισκεφθεί έναν ειδικό.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό σκέλος σε μία από τις δέκα αναμετρήσεις του προγράμματος του NBA και συγκεκριμένα σε αυτή των Ατλάντα Χοκς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση των δύο ομάδων.

Ο λόγος έχει να κάνει με την ενέργεια του σέντερ των Νετς, Νίκολας Κλάξτον στα μέσα της τελευταίας περιόδου, καθώς από υπερβάλλοντα ζήλο και στην προσπάθειά του να μην δεχθεί η ομάδα του καλάθι, κινήθηκε εντελώς αντιαθλητικά προς τον γκαρντ/φόργουορντ των Χοκς, Ντισόν Ντάνιελς.

Ο τελευταίος ήταν έτοιμος να σκοράρει στον αιφνιδιασμό και σε εκείνο το σημείο πετάχτηκε ο Κλάξτον, που περισσότερο σαν παίκτης ράγκμπι παρά οτιδήποτε άλλο, με το χέρι του κατεδάφισε τον Αυστραλό αντίπαλό του, διότι τον βρήκε στον λαιμό και μάλιστα η πτώση του ήταν πολύ άσχημη.

Ευτυχώς, για το… θύμα της υπόθεσης δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε ένα μίνι κομφούζιο στο παρκέ, με τους παίκτες των Χοκς να ζητούν τον λόγο από τον νεαρό σέντερ.

Οι διαιτητές αφού επανεξέτασαν τη φάση, έστειλαν τον Κλάξτον στα αποδυτήρια και με αντιαθλητικό φάουλ επιπέδου 2, που σημαίνει την αποβολή του παίκτη.

Ήταν αναμενόμενο μετά το τέλος του αγώνα να κληθεί ο παίκτης του Μπρούκλιν να δώσει τη δική του εκδοχή για το συμβάν και μάλλον, έχοντας δει κι εκείνος τι έκανε μέσω των ριπλέι, δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες και μάλιστα το πήγε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι ίσως θα πρέπει να επισκεφθεί έναν ειδικό.

«Πρέπει να έχω μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης. Ίσως χρειαστεί να μιλήσω με έναν ειδικό ή κάτι τέτοιο. Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να αποβάλλομαι από τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαι εκεί για την ομάδα μου. Ξέρω ότι ήμουν σε περιορισμό λεπτών λόγω τραυματισμού, αλλά πρέπει ακόμα να είμαι εκεί για την ομάδα μου».