Το εορταστικό διήμερο του Κώστα Σλούκα
i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Το εορταστικό διήμερο του Κώστα Σλούκα

Sportal newsroom 12:05 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 20.08.2024

Μετά τις ευχές του Σαββάτου για βίο ανθόσπαρτο η Κυριακή (15/1) εμπλουτίστηκε με ευχές για χρόνια πολλά. Ο Κώστας Σλούκας του Ολυμπιακού έκλεισε τα 33 του χρόνια.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ ξεχωριστό για τον Κώστα Σλούκα. Ξεκίνησε με τον γάμο του το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, εκεί όπου αντάλλαξε όρκους πίστης με την αγαπημένη του Μαρία Δαρσινού. Το βράδυ συνεχίστηκε με το καθιερωμένο, σε τέτοιες περιπτώσεις, πάρτι. Γιόρτασε με τους φίλους, την οικογένεια, με τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την σημαδιακή μέρα της ζωής του και όταν ξημέρωσε η επόμενη μέρα, δηλαδή η Κυριακή (15/1) οι ευχές πολλαπλασιάστηκαν. Διότι πριν από 33 χρόνια ακριβώς, ο διεθνής γκαρντ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά τις αγκαλιές, τα φιλιά, τα ρίζια, τα νησιώτικα, τα τσιφτετέλια και ό,τι προβλέπει η διαδικασία του γάμου, ακολούθησαν νέα κεράσματα, νέες αγκαλιές και νέα φιλιά. Κι όλα αυτά πριν την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής στο ΣΕΦ, που μπορεί να χωρέσει όλη τη χαρά των παικτών και των οικίων τους, αλλά παραμένει... χώρος εργασίας. Όχι κέντρο διασκέδασης.  

Άλλωστε τη Δευτέρα (16/1) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα της Πάτρας, στην τελευταία πράξη τους πριν την κόντρα κορυφής (Παρασκευής 20/1) με τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Από το παιχνίδι της Basket League λογικά δεν θα επιβαρυνθεί ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε με ένα πρόβλημα υγείας, πλέον προπονείται, αλλά παραμένει αμφίβολος στο ματς πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί ουσιαστικά προετοιμάζεται σωματικά για το ευρωπαϊκό ματς. Όχι για αυτό με τον Απόλλωνα. 

Tags: