Το φινάλε του Βιλερμπάν - Μπάγερν Μονάχου και η φάση που συζητάει όλη η Ευρώπη (vid)

Το φινάλε του Βιλερμπάν - Μπάγερν Μονάχου και η φάση που συζητάει όλη η Ευρώπη (vid)

Sportal newsroom 11:52 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 14.08.2024

Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να... αποδράσει από την LDLC Arena, επικρατώντας της Βιλερμπάν με 101-100, στην δεύτερη παράταση, με την τελευταία φάση του αγώνα να συζητιέται έντονα.

Η αναμέτρηση της Βιλερμπάν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στην νεόκτιστη LDLC Arena ήταν θρίλερ ολκής και παράλληλα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν στην Euroleague. Οι δύο ομάδες έφεραν αέρα... ΝΒΑ στην διοργάνωση, σε παιχνίδι διάρκειας 50 λεπτών που είχε συνολικά 201 πόντους.

Η ομάδα που έφυγε νικήτρια από το παρκέ ήταν η Μπάγερν, η οποία επικράτησε με 101-100, χάρη σε 1 εύστοχη βολή του Νιλς Γκιφάι, 1 δευτερόλεπτο πριν από το τέλος της δεύτερης παράτασης. Μια απόφαση των διαιτητών που συζητήθηκε έντονα.

Στη φάση αυτή, ο Πάρις Λι στήνει ένα πικ εν ρολ με τον Τζόφρι Λοβέρν, με τον Γάλλο σέντερ να προσπαθεί να σκοράρει, όμως ο Νιλς Γκιφάι τον σταμάτησε, καθώς στήθηκε πριν από το ζωγραφιστό.

Οι διαιτητές καταλόγισαν επιθετικό φάουλ, με τον Γερμανό άσο να μετράει 1/2 βολές και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του, την ίδια ώρα που η φάση αυτή με το φάουλ του Λοβέρν επισκίασε τα πάντα στην αναμέτρηση.

Δείτε τη φάση: