Κάλεσμα της Θύρας 7 για τον Βεζενκοφ - Η ώρα συνάντησης στο ΣΕΦ
i

© images

Κάλεσμα της Θύρας 7 για τον Βεζενκοφ - Η ώρα συνάντησης στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 10:27 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 25.07.2024

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με τον ενθουσιασμό που δημιούργησε η μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ ενημέρωσαν μέσω κοινωνικών δικτύων για τα ραντεβού τους στο ΣΕΦ, με σκοπό να υποδεχθούν τον Βούλγαρο σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Στις 14:30 το ραντεβού των φιλάθλων, στις 15:00 η συνέντευξη Τύπου.

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ πλέον απέκτησε και επίσημο χαρακτήρα. Το πρωί της Πέμπτης (25/7) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Βούλγαρου φόργουορντ και ταυτόχρονα η προσθήκη αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- στην φετινή καλοκαιρινή περίοδο της Euroleague. Άλλωστε, πρόκειται για τον MVP ολόκληρης της διοργάνωσης από τη σεζόν 2022-23 κι ενώ μεσολάβησε μία και μοναδική αγωνιστική χρονιά του στο NBA.

Ο ενθουσιασμός πάντως, που προσέφερε στους φίλους του Ολυμπιακού η επανατοποθέτηση του Βούλγαρου σταρ στην ομάδα του κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκα είναι τεράστια. Μάλιστα, η Θύρα 7, μονομιάς έκλεισε ένα ραντεβού με όλους τους... συντρόφους, ώστε να υποδεχθούν τον Σάσα Βεζένκοφ και πάλι στο αθλητικό του σπίτι.

«Όλοι στο ΣΕΦ στις 14:30 να υποδεχθούμε τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης, τον δικό μας Σάσα», αναφέρει η ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, που συνοδεύτηκε με μία πανηγυρική φωτογραφία του παίκτη από τα παρελθοντικά... θαύματά του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πριν καν επισημοποιηθεί η επιστροφή, σήμερα (25/7) στις 15:00, είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ, όπου και θα παρουσιαστεί με κάθε τιμή ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ετοιμάζεται ήδη σωματικά και ψυχικά για την δεύτερη θητεία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

🏀 Σάσα Βεζένκοφ, η επιστροφή: Ο Ολυμπιακός συναντά ξανά τον ηγέτη του!