Το ξεχωριστό ρεκόρ του Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© InTime

Το ξεχωριστό ρεκόρ του Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Νίκος Καλαμπάκας 12:27 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 22.10.2024

Η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στα παρκέ της Stoiximan Basket League, συνδυάστηκε με ένα μοναδικό ρεκόρ!

Η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αγωνιστική δράση, σηματοδότησε και την είσοδο του σέντερ του Ολυμπιακού, στην πεντέδα των ξένων με τις περισσότερες εμφανίσεις σε μια ομάδα.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, ο Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε την 138η εμφάνιση του στη Stoiximan GBL και αυτή τον έβαλε σε μία μικρή λίστα παικτών, εκείνη των ξένων παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια με μία φανέλα. Ο σέντερ του Ολυμπιακού μπήκε στην πεντάδα αυτής της λίστας αφού ξεπέρασε τον Στόγιαν Βράνκοβιτς που είχε 137 παιχνίδια Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR και «έπιασε» στην 4η θέση της λίστας τον Γιάκα Λάκοβιτς που είχε 138 αγώνες επίσης με τους «πράσινους».

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μάικ Μπατίστ του Παναθηναϊκού με 301 εμφανίσεις. Ακολουθεί ο Τζέιμς Γκιστ του Παναθηναϊκού με 192, τρίτος στη λίστα είναι ένας ακόμα πράσινος, ο Μίκαελ Κοχ με 150, ενώ το καρέ του Παναθηναίκού στη λίστα συμπληρώνει στην 4η θέση ο Γιάκα Λάκοβιτς με 138, όσες δηλαδή και ο Μιλουτίνοφ!

Το «βροντερό» παρών του Μιλουτίνοφ και το... βουνό αγώνων που έρχεται

Το «βροντερό» παρών του Μιλουτίνοφ και το... βουνό αγώνων που έρχεται

Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης γράφει για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα Ιαπωνική, την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και το ζόρικο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Στις 5 Ιουνίου και μέσα από τον 1ο τελικό των playoff της περασμένης σεζόν, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε γίνει ο ξένος με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan GBL, ξεπερνώντας τον Μίλος Τεόντοσιτς. Είναι ψηλά σε πολλές, λίστες των ξένων του Ολυμπιακού, που με τα πρώτα παιχνίδια των Εβάν Φουρνιέ και Λούκα Βιλντόσα απαριθμεί 136 παίκτες.