Το Λαύριο θέλει Λιμνιάτη ή Αγγέλου για την αντικατάσταση του Σερέλη

Το Λαύριο θέλει Λιμνιάτη ή Αγγέλου για την αντικατάσταση του Σερέλη

Πάρης Τσελεπίδης • 13:01 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 20.08.2024

Ο κόουτς Χρήστος Σερέλης βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού και στο Λαύριο έχουν αποφασίσει πως ιδανικά θέλουν τον Γιώργο Λιμνιάτη ή τον Βαγγέλη Αγγέλου να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Οι εξελίξεις με τον Χρήστο Σερέλη, αναγκάζουν το Λαύριο να προσαρμόσει τα πλάνα του για τη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν. Ο 49χρονος τεχνικός είναι έτοιμος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και πλέον στο Λαύριο αναζητούν τον αντικαταστάτης του. Μάλιστα, έχουν θέσει τις προτεραιότητές τους και αυτές αφορούν τον Γιώργο Λιμνιάτη και τον Βαγγέλη Αγγέλου. 

Ο Λιμνιάτης είναι βοηθός του Ηλία Ζούρου στη τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γεωργίας και το Λαύριο σκέφτεται να του προσφέρει τη θέση του πρώτου προπονητή, ενώ στην κορυφή της λίστας βρίσκεται και ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τελευταίος είναι ελεύθερος, καθώς στις αρχές του Ιανουαρίου αποχώρησε από την Καρδίτσα. 

Αλλαγές σε όλο το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκου, φεύγουν Βόβορας και Γιαπλές
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:45 - 21.02.2023

Αλλαγές σε όλο το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκου, φεύγουν Βόβορας και Γιαπλές

Λίγο πριν ανακοινωθεί ο Χρήστος Σερέλης ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βόβορας θα κάτσει στον πάγκο για τελευταία φορά στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ο Θανάσης Γιαπλές αποτελεί ήδη παρελθόν.

Το Λαύριο δεν θέλει να καθυστερήσει με συζητήσεις επί συζητήσεων, καθώς θέλει ένας από τους δύο να αναλάβουν άμεσα, καθώς η αποστολή της ομάδας είναι δύσκολη και απαιτητική. Αλλωστε, αυτή τη στιγμή βρίσκονται με ρεκόρ 3-12 στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Basket League -έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Και θα «μονομαχήσουν», κατά πως φαίνεται, μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία, μαζί με τον Ιωνικό Νικαίας, την Καρδίτσα και τον Απόλλων Πατρών.

Το εξ αναβολής παιχνίδι που έχει το Λαύριο μπροστά του είναι με τον Ολυμπιακό που ορίστηκε για τις 21 Μαρτίου. Όσο για αυτό που ακολουθεί της διακοπής του πρωταθλήματος της Basket League - λόγω του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και του παραθύρου για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας - είναι αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών με χαρακτήρα τελικού στη μάχη ης παραμονής. Αυτός είναι ο λόγος που έχει προβάδισμα ο Αγγέλου σε σχέση με τον Λιμνιάτη.

Όπως και να έχει στο Λαύριο επιθυμούνε να κλείσουνε το θέμα του προπονητή μέσα στα επόμενα 24ωρα. Καταρχήν με το ότι θα αποχωρήσει ο Σερέλης, λογικά θα παραβρεθεί για να αποχαιρετήσει στην προπόνηση που μεταφέρθηκε για τις 17:00, και ακολούθως με τον διάδοχό του. Κι αυτό ώστε στη συνέχεια άπαντες να ρίξουνε το βάρος τους στο αγωνιστικό κομμάτι και στη μάχη της παραμονής στην Basket League.