Το Μαρούσι κλείνει τον Αϊζέια Όσμπορν (vid)

Το Μαρούσι κλείνει τον Αϊζέια Όσμπορν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:13 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 14.08.2024

Ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ, Αϊζέια Όσμπορν, είναι η επιλογή του κόουτς Γιώργου Σκαραφίγκα και το Μαρούσι κινείται ήδη για την απόκτησή του, την ώρα που οι συζητήσεις με τον Χάρη Γιαννόπουλο συνεχίζονται και δεν αποκλείεται άμεσα να ολοκληρωθούν με συμφωνία.

Η επιστροφή του Αμαρουσίου στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια έχει προσφέρει ενθουσιασμό στην ομάδα, αλλά έχει δημιουργήσει και απαιτήσεις. 

Πλέον, ο κόουτς Γιώργος Σκαραφίγκας, αρχίζει και ενεργοποιεί τα αγωνιστικά πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ακόμα δεν έχουν γίνει αποφασιστικές κινήσεις, ο σύλλογος των βορείων προαστίων της Αθήνας, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χάρη Γιαννόπουλο, ενώ τώρα έχει εντοπιστεί και ο στόχος όσον αφορά στον πρώτο ξένο που προτίθενται να βάλουν στην... μηχανή τους. 

Πρόκειται για τον Αϊζέια Όσμπορν, τον 26χρονο Καναδό σουτινγκ γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδα του με τους Εντμοντον Στίνγκερς, με τους οποίους είχε 12,5 πόντους μέσο όρο με 45% στα σουτ τριών πόντων. Ο Όσμπορν είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τέξας Ελ Πάσο (UTEP), ενώ μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στην Ευρώπη. 

Λάμψη ΝΒΑ στην Ξάνθη: Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος της Ασπίδας σε ένα ξεχωριστό event!
REST OF THE WORLD

09:30 - 25.07.2023

Λάμψη ΝΒΑ στην Ξάνθη: Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος της Ασπίδας σε ένα ξεχωριστό event!

Η Ξάνθη φόρεσε τα καλά της, καθώς ένας σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε στην ακριτική πόλη. Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ήταν ο λαμπερός καλεσμένος της Ασπίδας, μοιράζοντας γνώσεις και συμβουλές σε νεαρούς αθλητές. To Sportal φέρνει στο φως το πώς η ομάδα της Ξάνθης έφερε τον άσο του ΝΒΑ στη χώρα μας.

Την πρώτη φορά που πέρασε τον Ατλαντικό ήταν το 2021 όταν ταξίδεψε στη Φινλανδία και έγινε παίκτης της Κουβότ, με την οποία είχε 16,4 πόντους και 4,9 ριμπάουντ στην πιο παραγωγική μέχρι τώρα σεζόν της καριέρας του. Πριν καταλήξει πέρσι στην ομάδα του Έντμοντον είχε αγωνιστεί στο Λιθουανικό πρωτάθλημα, αρχικά με την Πριενάι και ακολούθως με την Γκαργκζού. Τώρα ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα.