Το Μαρούσι τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη (pics)

Βράβευση Βασίλη Σπανούλη

Το Μαρούσι τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη (pics)

Sportal newsroom 23:00 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 14.08.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στο Μαρούσι, σε ένα γνώριμο για εκείνον, μέρος και η ομάδα των βορείων προαστίων τον τίμησε πριν από το τζάμπολ του αγώνα με το Περιστέρι.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης του Αμαρουσίου με το Περιστέρι ήταν ένα, ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Kill Bill επέστρεψε στα βόρεια προάστια, στο γήπεδο όπου ξεκίνησε να «χτίζει» την καριέρα του σαν παίκτης, γράφοντας τις πρώτες σελίδες της λαμπερής πορείας του.

Από την παρουσία του στα βόρεια προάστια, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη τότε, έδειξε τις πρώτες εικόνες για όσα θα ακολουθούσαν και θα τον έθεταν στο πάνθεο των κορυφαίων παικτών που πάτησαν το πόδι τους στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Στο περιθώριο του αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Basket League, η διοίκηση του Αμαρουσίου έδειξε τον δέοντα σεβασμό στον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κι αυτό γιατί τον βράβευσε, προσφέροντάς του ένα αναμνηστικό κάδρο από τα χρόνια που φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το κοινό που βρέθηκε στο κλειστό αποθέωσε τον Kill Bill, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα, στην πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς. Ο Σπανούλης άλλωστε μέσα από την παρουσία του στο Μαρούσι έβαλε τις βάσεις για τα σπουδαία της καριέρας του, τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπου γεύτηκε πολλές χαρές και διακρίσεις.