Η πρώτη τοποθέτηση του Σάσα Βεζένκοφ: «Ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»

Η πρώτη τοποθέτηση του Σάσα Βεζένκοφ: «Ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:46 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 29.06.2024

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο Σάσα Βεζένκοφ ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους Σακραμέντο Κινγκς, πλέον ανήκει στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά ο Βούλγαρος περιμένει να δει τι του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα στην Αμερική. Κι αν υπάρχει... μεθεπόμενη!

Ο κύκλος του στο Σακραμέντο και στους Κινγκς ολοκληρώθηκε λίγο μετά το τέλος της πρώτης σεζόν του στο ΝΒΑ. Ο Σάσα Βεζένκοφ έγινε ανταλλαγή στο Τορόντο, οι Ράπτορς είναι η ομάδα που τον έχει πλέον στη σύνθεσή της και ο MVP της Euroleague με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2022-23, θεώρησε υποχρέωσή του να στείλει ένα μήνυμα στον οργανισμό που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα -άσχετα αν δεν του έδωσε και τις ευκαιρίες που ο ίδιος περίμενε.

«Το ότι έπαιξα τη rookie σεζόν μου με τους Σακραμέντο Κινγκς ήταν μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους στην πορεία», έγραψε σε μία ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Instagram ο Βεζένκοφ και συνδύασε τα λόγια του με φωτογραφίες από την δράση του στην Αμερική με τη φανέλα των Βασιλιάδων.

Έγραψε επίσης πως «θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με καλωσόρισαν από την πρώτη μέρα. Κρατάω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

Η παράδοση των Ράπτορς με τους Ευρωπαίους NBAers - Ο Βεζένκοφ ανήκει στην ομάδα που ανέδειξε Μπαρνιάνι, Καλντερόν, Γκαρμπαχόσα και Βαλαντσιούνας
NBA

09:22 - 28.06.2024

Η παράδοση των Ράπτορς με τους Ευρωπαίους NBAers - Ο Βεζένκοφ ανήκει στην ομάδα που ανέδειξε Μπαρνιάνι, Καλντερόν, Γκαρμπαχόσα και Βαλαντσιούνας

Στους Τορόντο Ράπροτς ανήκει πλέον ο Σάσα Βεζένκοφ κι αν τελικά αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, τότε αυτό θα το κάνει με την ομάδα του Καναδά, που όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019 είχε για πρωταγωνιστές (μεταξύ άλλων) τους Ισπανούς Σερζ Ιμπάκα και Μαρκ Γκασόλ. Η παράδοση των Πτερόσαυρων με τους Ευρωπαίους παίκτες είναι μεγάλη και οι Αντρέα Μπαρνιάνι, Χοσέ Καλντερόν και Γκαρμπαχόσα έκαναν αίσθηση στον «μαγικό πλανήτη» ως παίκτες τους. Το ίδιο και ο Λιθουανός, Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Βέβαια, η επόμενη μέρα του τον βρίσκει με συμβόλαιο σχεδόν 7 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2024-25 και τους Τορόντο Ράπτορς που τον απέκτησαν μέσω trade να σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν κατάλληλα και να τον βάλουν στο παιχνίδι τους. Το θέμα είναι όμως, πως ο Βεζένκοφ σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη, οπότε η αγωνία του για το άμεσο μέλλον είναι θεωρητική και πρακτική ταυτόχρονα!