Το νέο ραντεβού, ο δεδομένος σεβασμός αλλά και το ρίσκο για Ολυμπιακό και Σλούκα

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / Intime

Το νέο ραντεβού, ο δεδομένος σεβασμός αλλά και το ρίσκο για Ολυμπιακό και Σλούκα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:54 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ολυμπιακός θα χρειαστούν ακόμα ένα ραντεβού, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν το εάν θα συνεχίσουν μαζί και το Sportal προσπαθεί να αναλύσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα...

Ο Ολυμπιακός και ο Σλούκας δεν έφτασαν σε συμφωνία, τουλάχιστον ακόμα, καθώς, παρά το 4ωρο ραντεβού, ο διεθνής γκαρντ και ο σύλλογος του Πειραιά δεν έδωσαν τα χέρια, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Ο Κώστας Σλούκας άκουσε όλα όσα του έθεσε επί τάπητος ο Ολυμπιακός, μέσω των αδελφών Αγγελόπουλων, ενώ και εκείνοι άκουσαν τον έμπειρο γκαρντ, σε μια κουβέντα που κράτησε πολλές ώρες, όμως, όπως είπαμε δεν έβγαλε κάποιο οριστικό αποτέλεσμα.

Καπάζογλου και Σλούκας Καπάζογλου και Σλούκας / Intime

Είναι δεδομένο πως ο Κώστας Σλούκας και αγαπά τον Ολυμπιακό και σέβεται απεριόριστα τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτός ήταν και ο λόγος της τόσο μεγάλης συζήτησης, αλλά και η αιτία για την οποία ο ίδιος δεν έχει δώσει τα χέρια με καμία άλλη ομάδα.

Πρώτα ήθελε να ακούσει τον Ολυμπιακό και μετά να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση, την οποία, όπως καταλαβαίνουμε, δεν έχει πάρει ακόμα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως το κεφάλαιο «Κώστας Σλούκας» έχει κλείσει οριστικά.

Είναι δεδομένο ότι ο Σλούκας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη. Η Φενέρ είναι η βασική «αντίπαλος» του Ολυμπιακού, με τους Τούρκους να θέλουν να επαναφέρουν τον Έλληνα γκαρντ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ και η Αρμάνι καραδοκεί για τον παίκτη.

Ο Σλούκας λοιπόν, στην παρούσα φάση, είναι μπροστά σε ένα σταυροδρόμι, καθώς θα κληθεί να συζητήσει εκτενώς με τους δικούς του ανθρώπους το τι θα κάνει στην συνέχεια. Από την άλλη, η ανανέωση του ραντεβού με τον Ολυμπιακό, ελλοχεύει ρίσκα και για τις δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός ευελπιστεί να μην «χάσει» τον παίκτη, καθώς κανείς δεν θέλει να τον δει να αποχωρεί από τον Πειραιά. Άλλωστε στο ραντεβού του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους ο Σλούκας συμφωνήθηκε πως είναι προτεραιότητα. Από την άλλη ο Σλούκας, με ένα νέο ραντεβού στα σκαριά, μπορεί και να χάσει μια πιθανή θέση στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κοιτάξει και την υπόλοιπη Ευρώπη για να δει τι μπορεί να γίνει.

Η κουβέντα λοιπόν του Κώστα Σλούκα με τους δικούς του ανθρώπους θα κρίνει πολλά, καθώς ο ίδιος θέλει να ζυγίσει όλες τις παραμέτρους. Σίγουρα πάντως το επόμενο ραντεβού δεν θα κρατήσει τόσες πολλές ώρες, αλλά αντίθετα, μέσα σε πολύ λιγότερο χρόνο, θα φτάσει στο αποτέλεσμα.

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Σλούκα στον Ολυμπιακό - «Καμία απόφαση» η ατάκα του διεθνή γκαρντ τη στιγμή της αποχώρησης του (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:10 - 03.07.2023

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Σλούκα στον Ολυμπιακό - «Καμία απόφαση» η ατάκα του διεθνή γκαρντ τη στιγμή της αποχώρησης του (vid)

Μετά από το πολύωρο ραντεβού της Δευτέρας (03/07) στα γραφεία της Arcadia, Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Σε νέα συνάντηση θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του διεθνή γκαρντ.

Το ρίσκο είναι εκεί, ο σεβασμός και η αγάπη επίσης. Λίγη υπομονή (οι φίλοι του Ολυμπιακού βαρέθηκαν να το ακούνε, αλλά αυτό είναι το λογικό) και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.